Barbariet sprider sig


ISLAM. Den muhammedanska ”specialiteten” att skära huvudet av meningsmotståndare eller folk som inte tillber den så kallade ”fredliga och humana” har tidigare mest utövats av den sunni muslimska fraktionen.

Den alldeles färska videon nedan visar dock ett gäng shia muslimer som stolt visar upp ”nyskördade” huvuden som de tagit från sunni-muslimer.


9 responses to “Barbariet sprider sig

 • Svensk lösen

  Är det ett problem att de skär huvudet av varandra?

  Gilla

 • Stenbock

  @Ruben
  Om så är fallet,är dessa små arabiska celler av samma art,som kaninerna har begåvats med ! 😉

  Gilla

  • Ruben

   @Stenbock
   Jag var själv inne på den linjen också, cellen som styr fortplantningsförmågan är nog den enda kvarvarande cell som ej är ur funktion. 🙂

   Gilla

  • Stenbock

   Välkommen Ali !! Varför håller du dig i skuggan ? Nu om någonsin måste du vara på språng,sedan Obama beslutat döda dina trosbröder i IS …Hörde just på Franc 24,att hela 10 arabstater ställer upp tillsammans med USA,för att förinta hela ert nybildade kalifat !

   Gilla

 • nisse

  Fråga 7klövern dom importerar dessa . Ja vad skall man kalla dom mänskligetens avskräde.Tänk när dom blir tillräkligt många i Sverige så kanske dom gör likadant med sossarna i Sverige det vore ju synd eller ?

  Gilla

 • Ruben

  De må bekänna sig till vilken falang de vill, en sak är i alla fall helt säkert. Det finns något som är helt galet i hjärnkontoret på dessa element.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: