PK-tolerans gäller inte alla


VALET 2014. En lokalpolitiker för Sverigedemokraterna i Halmstad har fångats på privata bilder där hon ses med en armbindel med ett hakkors. Bild nr 1 ska ha tagits när den nuvarande politikern städar vid en privat fest i början av 2012, då var hon 18 år gammal och berusad. Hon har förutom att bli uthängd i media fått avsäga sig alla sina politiska uppdrag i SD och har blivit av med sitt jobb i hemtjänsten.

2014-09-11_1932

Bild nr 2 föreställer Oscar Schau som frilansar åt Expo, och här står Oscar och heilar vilket enligt svensk lag är ett hatbrott. Oscar Schau har inte blivit uthängd i riksmedia och han står kvar på Folkpartiets lista för Malmö kommun- och Skåne regionfullmäktige val.

2014-09-11_1939

Då Schaus Hitlerdyrkan är av den ”den goda sorten”, lär inget hända och Folkpartiet får förstärkning av ytterligare en vänsterextremistisk fullblodsdemokrat i sina led.

-Pettersson säger att så går det till när PK styr samtidigt, det är ynkligt att de som påstår sig vara toleranta inte tolererar något annat en sin egen PK-uppfattning…


13 responses to “PK-tolerans gäller inte alla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: