PK-tolerans gäller inte alla

VALET 2014. En lokalpolitiker för Sverigedemokraterna i Halmstad har fångats på privata bilder där hon ses med en armbindel med ett hakkors. Bild nr 1 ska ha tagits när den nuvarande politikern städar vid en privat fest i början av 2012, då var hon 18 år gammal och berusad. Hon har förutom att bli uthängd i media fått avsäga sig alla sina politiska uppdrag i SD och har blivit av med sitt jobb i hemtjänsten.

2014-09-11_1932

Bild nr 2 föreställer Oscar Schau som frilansar åt Expo, och här står Oscar och heilar vilket enligt svensk lag är ett hatbrott. Oscar Schau har inte blivit uthängd i riksmedia och han står kvar på Folkpartiets lista för Malmö kommun- och Skåne regionfullmäktige val.

2014-09-11_1939

Då Schaus Hitlerdyrkan är av den ”den goda sorten”, lär inget hända och Folkpartiet får förstärkning av ytterligare en vänsterextremistisk fullblodsdemokrat i sina led.

-Pettersson säger att så går det till när PK styr samtidigt, det är ynkligt att de som påstår sig vara toleranta inte tolererar något annat en sin egen PK-uppfattning…

13 thoughts on “PK-tolerans gäller inte alla

  1. I Halmstad finns det en kvinna som har har barn med en terrorist, en känd sådan , tror att barnet föddes 2004 på Halmstad BB.Hennes föräldrar var där så ge er tillkänna !

  2. Inget tvivel om att denna hetsjakten med smutskastning mot SD har varit medveten och beräknad. Man kan misstänka att PK-media har samlat på sig material från åratal tillbaka som nu publiceras inför valet som ”stora” nyheter. Det är så genomskinligt.

    • Dessa svin skyr inget…. Hoppas att vi får en mycket mysig söndagskväll,att avnjuta framför STATS-TVs sura PK-miner.
      Som bekant är skadeglädjen den bästa !

    • Att du kallar en Nazist för ”oliktänkande”gör mig mörkrädd.
      Hua mig. Ni finns alltså på riktigt. Ni som är så här härligt främlingsfientliga och rädda förden stora stygga invandraren.

      Att klaga på integrationspolitikenär en sak. Att försvara nazister är en heeeelt annan

      • Finns på din färgskala inga nyanser mellan svart och vitt ?
        Din kommentar påminner om de som varit elever hos fröken Jansson ! 😉

  3. Finns ingen mänsklig anständighet hos den Svinblaskan. Ska köpa en flaska champagne och skåla när dom slår vantarna i bordet.

  4. Den flickan verkar inte riktigt nykter vid det tillfället inte rätt att lägga ut en bild av en 18-åring ……hon ser dock mycket trevlig ut, söt flicka !
    Nu är hon alltså utan sitt arbete ? Arma flicka stå på dig du är som en sommarvind om vi ska jämföra med de som Sverige tagit in här i landet för de är som en tsunami med katastrofala resultat.

Kommentera