Köp arabiskt vin


Massaya Classic, med artikelnummer 73925 i Systembolagets beställningssortiment är ett rött arabiskt vin tillverkat i Bekaadalen, Libanon. Alkoholhalten är 14,5 % och priset 118 kronor per flaska.

-Pettersson som av vissa okunniga ibland beskylls för att vara rasist inhandlar ofta produkter från arabvärlden och Afrika för att bevisa motsatsen, jag menar det gäller att hålla araber och afrikaner med jobb så de slipper ge sig ut på den farofyllda och långa resan till vårt svinkalla och ogästvänliga land. Hjälpa där eller här, vad är bäst?

Nåväl, Massayan förärades den oäkta hustrun idag på fredagskvällen till en väl kryddat, för att inte säga stark gryta gjord på primörer från köksträdgården och wienerkorv från vår lokale slaktare…skål!

2014-09-11_2043

 


15 responses to “Köp arabiskt vin

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: