Nu har det väl ändå gått för långt . . . .


Om människor hittills inte har börjat att oroa sig för konsekvenserna av en fortsatt ansvarslös invandringspolitik så är det nog dags att börja ta sig en funderare. Nedanstående klipp kommer från ”Fria tider” och visar hur långt en del personer är beredda att gå här i landet för att tillfredsställa våra självutnämnda godhetsapostlar. Det här om något är väl en information som borde ut innan valet.

Lusharpan hoppas personligen att förslagsställaren, Socialsekreterare Anders Wilhelmsson i Halmstad, är den första som får sitt hus expropierat. Om någon tvivlar på att detta är sant så är förslaget diariefört som ”KS 2014/622” i Halmstads kommun. Det är snart ingen ände på vansinnet.

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.

2014-09-10_1544

 


9 responses to “Nu har det väl ändå gått för långt . . . .

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: