En feminist talar

Kjell Bergqvist går numera FI:s ärenden. M.a.o. tycker han att kvinnor är så svaga att de måste kvoteras in i styrelser och på arbetsplatser.

De kvinnor som verkligen sitter i bolagsstyrelser, på chefspositioner och har andra höga befattningar i samhället, bevisar att kvinnor kan, utan att Gudrun Schyman, Kjell Bergqvist och andra feminister höjer sina röster.

Hos Janne och Belinda satt Kjell Bergqvist igår och försökte lura i tittarna att han brukar se politiska debatter och läsa partiprogram. Jo-jo. Att han sedan nedvärderar en man som tänker öppna ett asylboende i Lesjöfors och att han använder termer som kränker 700 – 800 000 svenska medborgare, talar sitt tydliga språk.

Skärmklipp

Så här sade han bl.a. i programmet och uppmärksamma gärna svaret på Belindas fråga om Bergqvist själv bor i närheten av de områden där problemen finns.

Nä, herr Bergqvist älskar sitt Hammarby Sjöstad där han nyligen köpte, inte bara en, utan två lägenheter. Naturen och lugnet är två saker herr Bergqvist gillar med området och visst bor han flott, det måste medges.

 

14 thoughts on “En feminist talar

  1. Vad som fick mig att reagera var att han själv tagit kontakt med och erbjudit sina tjänster både till Mona Sahlin och Expo?? Så nog är han en linslus alltid och politiskt ”flexibel”.

    Han ska akta sig väldigt noga att diskutera andras intelligens….

  2. En förbrukad, populistisk anpasslings-pajas. Ingen har sett röken av denne gubb-fjant på länge. Nu dök HEN upp, i fylle-Schymans sold. Och uppträdde som en grobian i TV. *urk*

  3. Köpt ”rebell” som hellre slickar arslen än står upp för det han tror på. Slemtask är det enda ord jag kommer på …..

  4. Har alltid ansett den mannen vara en djävla Kärring i ordets
    sämsta mening, precis som så många andra av dom
    tillgjorda linslusarna som visar sitt tryne TV så bor fanskapen
    alltid i dom områden där inga flyktingar och invandrare bor!
    Om han nu tycker att var femte person som dunkar honom i
    ryggen där han bor är Sverigedemokrat varför inte då ta och flytta
    till Husby och upplev atmosvären där, men precis så pratar
    en ynklig figur, det är andra som mot sin vilja ska gilla den
    vansinniga invandringen till landet, aldrig dom skitstövlar som
    säger sig gilla hög invandring, dom bor på fiiiina gatan allihopa!

  5. Sorgligt att se denna goa skådespelare – men nu är han långt i från sin forna jag! Fy *** rent ut sagt, men att sitta pimpla vin mä Gurran – Hua! Men vissa kan inte slita sig från – rampljuset.

  6. Såg detta igår. Inte ens TV4 har noterat ett liknande lågvattenmärke. Belinda tappade ju totalt kontrollen av programmet. Janne var ju i Filipstad.
    Det den skithögen(Kjell B) vräkte ur sig var ett bottennapp utan like inte ens kommunisten Wiehe som satt intill verkade ju stämma in. Han bor i Hammarby Sjöstad där 20% är SD enl honom besvärande. Han kan väl flytta till nån förort då där procenten SD inte är så hög. Liera sig med Gudruns kärringar ja han är ju en loser stackarn.

  7. En föredetting som saknar rampljuset och lurar sig själv mest när han talar illa om SD, egentligen är han nog SDare innerst inne om han öppnar sitt hjärta och tänker efter vad han sagt och gjort tidigare.

Kommentera