Toppnamn i Kd stal från äldre

Anne-Sophie Lainesdotter Emilsson, Kristdemokrat, stal pengar från en äldre kvinna och dolde detta för partiet.

Lainesdotter Emilsson stal pengar från en 77-årig kvinna som glömde sin plånbok vid en butikskassa. Hon fångades på film, dömdes, men har dolt brottet för partiet.

Källa: SVT

Lainesdotter Emilsson kandiderar till riksdagen och har bl.a. äldrefrågor som en av tre viktiga frågor.

9 thoughts on “Toppnamn i Kd stal från äldre

  1. Kanske skulle ta och informera om att damen i fråga försnillade en dagskassa när hon jobbade för ett kasinoföretag i Karlskrona. Detta e många år sen men lite komiskt med tanke på att det visar ett mönster

  2. Kristdemokraten Anne-Sophie Lainesdotter Emilsson, har lärt sin läxa.

    Att man som Allianspolitiker ska “beskatta” pensionärer högre än vanliga löntagare.

    Detta har ju pågått under två mandatperioder. Så det är klart att Anne-Sophie Lainesdotter Emilsson har tagit in detta, hur man ska behandla och förhålla sig till äldre människor.

    Hon har haft goda föredömen i Alliansen.

  3. Undrar hur många av KDs väljer,som kryssar in en sådan ung skön förmåga i Riksdagen ? Ett visst försvar för henne,är ju det vackra motiv hon låtit “pigga upp bröstet med”..Blind på ett öga (troligen det för rättskaffen) ! Sådana unga dumheter,blir ju liksom alla annan konst värdefullare,ju längre de får hänga med under åren….

  4. Är det konstigt att Sverige befinner sig i det tillstånd som det gör. Med sådana här rötägg som skall representera intelligentian. Se för fasiken till att de här jönsarna inte får tillstånd att åsamka Sverige mer skada.

Kommentera