Socialdemokrat grips för mordhot

Jonatan Bengtsson, som kandiderar för Socialdemokraterna till kommunfullmäktige i Alvesta, greps i torsdags för mordhot.

Inför SDU:s torgmöte i Växjö hotade Bengtsson att döda SDU:arna och skjuta poliser. Den enda tidning som tagit upp detta är Smålandsposten, som dock inte avslöjar namn eller parti på förövaren. Här märker vi genast en skillnad i mediernas hantering av politiska partier, för tänk om det varit en Sverigedemokratisk kommunpolitiker som mordhotat SSU:are och poliser. Ni kan se rubrikerna va?

Under dagen får vi se om Expressen och Aftonbladet publicerar mer, för inte kan väl en socialdemokratisk politiker komma undan med något han gjort ”på skämt”?

Källa: Avpixlat

Skärmklipp

Skärmklipp

4 thoughts on “Socialdemokrat grips för mordhot

  1. Överraskande att det var en Sosse och ingen blatte. Detta är ju en icke nyhet i lögnpressen. Tänk om en SD hade hotat en sosse, då hade inte löpsedlarna räckt till.

  2. Alla hot måste tas på största allvar och behandlas lika enligt lagen!

    Men när jag såg bilden på den lelle sossen – med katt i knät – så flinade jag. Troligtvis kommer det enda elände denne gosse stökar till, bli förtretet för egna partiet.

Kommentera