Stäng

Så här stort är Sveriges ansvar

Vår regering går ständigt ut med devisen om ett gemensamt asylmottagande i Europa och den röd/gröna sörjan tycker inte Sverige är tillräckligt generöst.

I riksdag och i kommuner sitter politiker från höger till vänster och deklarerar att svenska skattebetalare måste sänka sitt välmående i solidaritetens tecken och att det är viktigare att utsatta i vår omvärld får det bättre än de som i Sverige utmålas som fattiga, hemlösa och socialt utstötta. Fegheten hos politikerna är påtaglig, rädslan för ordet främlingsfientlig är stor och samtidigt eskalerar problemen som uppstått i kölvattnet av detta.

Som en bekant med bakgrund i Polen sade: ”Vad fan håller de på med”, eller som några bekanta som röstat moderat i alla år: ”Det var inte det här vi röstade på 2006 och 2010”.

En bild säger ofta mer än 1 000 ord och just denna bild visar Sveriges ansvarstagande och att ingen politiker med skam i kroppen kan hävda att detta inte kommer att få stora konsekvenser för våra barn, barnbarn och kommande generationer.

asylsökande_jämförelse

3 reaktioner på “Så här stort är Sveriges ansvar

  1. Aliansvänner tycker antagligen att resten av europas stater är inhumana.

    Röd-gröna tycker troligtvis att Sverige är den enda ickerasistiska staten i EU.

  2. F d Sverige – Absurdistan-Kaosien in vardande, har 0.13% av jordens befolkning. Att massimportera kulturfrämlingar av sämsta sort (MENA-analfabeter och lycksökande sk*tstövlar #inga ’flyktingar’) är en vansinneshandling. Som en psykopat, Afrika-ättling, och svenskhatare satt upp som sitt livsprojekt. Herostratos Reinfeldt är namnet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: