SD-politiker avslöjas som “rasistisk” bloggare

MALMÖ. En av Sverigedemokraternas ledande politiker i Malmö sprider rasism under anonyma signaturer på nätet skriver Sydsvenskan idag.

I flera av kommentarerna hänvisar också signaturen till andra inlägg hon skrivit på den rasistiska bloggen ”Petterssons gör skillnad”. På bloggen använder hon signaturen ”Eva-Marie”.

– ”Petterssons gör skillnad” är en hatsajt som har ett öppet och grövre rasistiskt språkbruk som även länkar vidare till andra högerextrema sidor, säger Jonathan Leman, researcher på stiftelsen Expo som granskar högerextremism.

2014-08-22_0858

På den rasistiska bloggen skriver ”Eva-Marie” följande om en antirasistisk demonstration: ”Jag känner här att om den växande negroida populationen i Malmö inte trivs i mitt land då finns det 54 afrikanska länder, så vad väntar ni på?”

Nåväl, det kan ni läsa om i slasktidningen Sydsvenskan.

Till Eva-Marie

Vi som känner dig och har läst dina alster vet att du inte är någon rasist. Mitt råd till dig är därför att absolut inte försöka bortförklara det du har skrivit på något löjligt sätt som andra har gjort som råkar ut för liknande saker från pressen.

Det finns inget som helst rasistiskt i de orden du använt.

”Musse” som du använt är inte på något sätt värre än ordet “svenne” som ju är ett välkänt begrepp bland invandrare.

Inte heller är orden negroid och negerslav något rasistiskt. Det är precis som du skriver, trivs inte vissa negrer i vårt land så finns hela den afrikanska kontinenten till buds att åka till. Ingen tvingar någon att befinna sig i vårt land mot sin vilja. Det finns inget som helst rasistiskt i denna uppmaning.

Ynglar av sig, ja det är ju bara att göra en jämförelse med hur många ungar en muslimsk familj i genomsnitt har jämfört med en svensk. Vissa muslimer som har “flytt” hit har ju uppemot 8-12 barn och då anser jag att uttrycket “yngla av sig” är med sanningen överensstämmande.

Du skall helt enkelt gå ut och säga att du står för det du har skrivit och absolut inte på något sätt krypa till korset med några ursäkter eftersom det inte finns något som helst rasistiskt i det du har skrivit. I varje fall inte i det som står angivet i tidningen idag.

Sydsvenskans artikeln är naturligtvis inget annat än en smutskastning från slasktidningen Sydsvenskans sida och denna smutskastning kommer bara att öka fram till valet. Slaskpressen gör allt för att få bort fokus från SD:s politik och huvudfrågor – äldreomsorg, brottslighet, invandring, stärkt a-kassa bara för att nämna något…

De tre s.k. journalisterna som har skrivit artikeln gör sig bara löjliga och har de inget värre att komma med så slår detta bara tillbaka på dem själva och tidningen.

Det är bortkastad tid att försöka bemöta detta i tidningen, eftersom de sedan lång tid tillbaka inte tar in invandringskritik i form av debattartiklar och när det gäller reportage så vinklar de så att det knappt går att känna igen verkligheten.

Återigen, be inte om ursäkt. Det finns inget att be om ursäkt för eller att bortförklara. Det är de så kallade journalisterna som borde be dig om ursäkt för att de inte klarar av att rapportera sakligt och korrekt från den verklighet du beskrivit i Malmö.

Tyvärr har Sverigedemokraternas ledning för vana att utesluta partimedlemmar som hamnar i blåsväder i stället för att rakryggade förvara dem som står för sanningen.

Slaskpressen har nu hamnat i en situation som de tydligen inte kan hantera nu när till och med statsministern går ut och erkänner att kostnaderna för invandringen nu är uppe i sådana summor att det i framtiden inte finns utrymme för kostnader på andra håll och att det svenska folket inte skall räkna med vare sig skattelättnader eller satsningar på ökad välfärd utan tvärtom kommer vi att få se en nedmontering av välfärden inom några år om detta fortsätter.

Detta är ju säkerligen en av anledningarna att sådana här löjliga “avslöjanden” publiceras på bästa plats i tidningen. Statsministern, alla journalister och andra i etablissemanget borde be dig, Eva-Marie, SD och alla andra som kämpat med att föra fram problemen med asylinvandringen om ursäkt.

Kryp inte för de hyenor som kallar sig journalister, Eva-Marie, kämpa på och lycka till.

För övrigt är Petterssons gör skillnad inte en rasistisk hatblogg utan en Sverigevänlig vänskapsblogg…läs nedan..

Om bloggen 

69 thoughts on “SD-politiker avslöjas som “rasistisk” bloggare

 1. Till dig som trycker tumme ner jag är realist och blivit kallad nasse pga mitt ursprung då jag inte är svensk.

  Vi är många som söker riktiga nyheter som inte är förskönade och konstlade utan ren sanning visst ibland blir det magstarkt här på bloggen så då kollar jag inte man väljer själv vad man vill läsa så om nu inte alternativ media inte duger varför då köra DDR stuk som EXPO och andra.

  Jag trodde i min enfald att det var fritt att diskutera vad som sker i vårt land och att vi alla är lika värda men ack vad fel jag haft

  • @Dino
   Du skall veta att hos Pettersson,har vi en islamist som när han kommer in på bloggen först av allt,trycker “tummen ner”,för allt och alla ! När du blir varm i kläderna här på bloggen,kommer du själv att upptäcka,att den hemsöks med jämna mellanrum av diverse märkliga typer t.o.m. vänsterextrema dyker upp…
   Men det var kul att du hittade hit till “sanningens blogg”. 🙂

   • @Stenbock
    Jag är en daglig läsare varit så i 2 år likaså på andra alternativa sidor då jag vaknade sent i livet men numera är jag klarvaken

 2. Hej Eva-marie, stå på dig, och låt inte journalistjönsarna på
  Azylsvenskan trycka ner dig. Dom tillhör den absolut ynkligaste
  yrkesgrupp som finns i Sverige idag, detta vet dom om, om inte
  annat kan dom ju kontrollera sin sjunkande upplaga. Dom är
  desperata nu, dom vet att ett större antal journalister på det
  sjunkande skeppet kommer att få en välförtjänt spark i baken
  efter deras nya sparprogram, så då gäller det att hitta på något
  smaskigt, och då är deras bästa argument att försöka att skita
  ner en populär blogg och deras skribenter och allra helst dom
  som är motståndare till den helt vansinniga invandringen!

 3. @Ali
  Ställde du frågan jag bad dig om,till din Imam idag ?
  I ett program i gårkväll påstods att alla dessa Imamer,menade att IS inte hade med islam att göra !
  Vem f-n indoktrinerar då era muslimska dårar,som åker iväg för att i IS döda och lemlästa oskyldiga i M-östern ?

  • Stenbock. Självklart inte. Din löjliga fråga om vad som händer med min gravplats 25 år efter döden är pervers o faktiskt helt ointressant för mig. Löjligt att du ens lägger dig i muslimernas gravplatser. Vill du sitta o sprida hat även mot döda begravda människor? Måste vara psykopatiskt

   • Har du rökt på eller tagit för djup klunk ur flaskan ?
    Jag ställde en fråga om dina Imamer,och deras skuld för indoktrinering av unga dumma muslimer !Har inte blandat mig in i din grav….

   • Stenbock. Jag blandade ihop kommentarerna. Det ser jag nu. Det var en klant på denna blogg som påbörjade en bisarr diskussion om gravplatser

 4. Såg lite om slavar men nu är det ju vi som är utförsäkrade och pensionärer som är slavar då mantrat är arbete ger frihet och alla som jobbar och betalar skatt får inget tillbaka utom massa skit då man trycker ur sig sanningen vilket inte uppskattas av somliga som besöker sidan

 5. Skamligt att se hur många svenskar är så dåliga på ekonomi och lönsamhet, Lyssna i stället vad Fredrik R sa……i Nu läget kommer det kosta mer än vanligt men i FRAMTIDEN så kommer det generera pengar, Precis som efter balkankriget……..OCH vi har RÅD!!!!…..med invandring, ……det är aldrig någon som nämner dom 300 miljarder som invandringen omsätter i normal konsumtion som gör del av att Sverige går bra, Omräknat i Arbeten så är det 625 000 arbeten med 25 000 kr i Månaden….

  • Det är inte pengarna som är det värsta, att hela vårt samhälle skall anpassas till en medelålders religion Islam är det värsta!

  • Är du sååå okunnig som framgår av din kommentar ? Eller tillhör du AFA,Kommunister eller rent av annat avskum ?

  • Det du skriver är precis samma sak som om handelsmännen står och skänker bort sina varor, för att nå högre omsättning. Ni har ju staten som ger de flesta av er pengar att handla för, för att driva upp BNP så länge det finns skatter att ta av. Vad ska ni göra sen? Kan du svara på det?

  • När i framtiden undrar jag då många är fattiga i dagens samhälle och många får ingen hjälp av soc vid utförsäkran så jag förstår inte hur du räknar om du har mer utgifter än inkomster under en lång tid så går det käpprätt åt pipan

  • Större delen av den omsättningen är nog rena skattemedel skulle jag tro. Dvs rundgång..
   Resonemanget är ungefär som att “avskaffa arbetslösheten” genom att ge alla arbetslösa 100% skattefinansierade jobb..
   “Skattemedel” är faktiskt en begränsad resurs. Tro mej!

 6. Fläskofoben har tydligen fått luft under vingarna idag, det är ingen hejd på skadeglädjen. Nåja! Skrattar bäst som skrattar sist….. 🙂

 7. hej Pettersson!
  det var tråkigt att Eva-Marie som var bloggens “drottning” blev påkommen. vi som diskuterade så mycket, slutade ju själv att skriva på er sida när hon “packade” ryggsäcken och stack. Nu finns det bara idioter och alkoholister kvar på bloggen. Dags att lägga ner SKITsidan kanske?
  återigen, sluta sprid hat mot folkgrupper pga deras tro och hudfärg. Det lönar sig inte i längden. var istället ansvarsfulla medborgare och hjälp till med att sprida kärlek och medmänsklighet! ni kommer må bra av det både fysiskt och psykiskt.
  Fredag idag och snart helg, önskar er trots allt en fin helg. sup inte och misshandla inte era nära och kära på fyllan,
  Malmöbo

  • Nja ett och annat vänstersvin av din typ,brukar med jämna mellanrum dyka upp….Är det av ren nyfikenhet,eller för att få del av den sanning dina organ censurerar bort ?

  • Undrar om det inte är “vår egen islamist” Ali,som gömmer sig bak detta nya “Alias” ?Finns väl inga andra än Allans söner,som firar en fredag !

  • Att kalla folk för idioter är inte direkt det som förknippas med att “sprida Kärlek”. Men troligtvis är väl du Muslim eller så tänker du som dom!

 8. Jag har svårt att se några problem med Eva-Maries ordval, har man det har man druckit för mycket PK-te. Vad är problemet med negroid? Jan man inte se olikheterna i en neger mot en kines förstår jag det. Men för den gruppen finns det vit käpp och ledarhund.

  Jag hoppas att SD snart nog vågar stå upp för det sunda förnuftet och öppet ta strid mot dumheten.

 9. Stå på dig Eva-Marie! Gör som jag och många med mig STÅ FÖR VAD DU SAGT och gör inte som 7-klöverns politiker som säger en sak ena timmen och ändrar sig i nästa. Dom har nämligen inte fattat att en lögn är en lögn även om man kastar om orden. Sydsvenskan och resten av den lögnaktiga presse kan lägga ner.

 10. Hur får man reda på vilka åsiktsregistrerarna på Expo anser vara “högerextrema”? Jag vet att vänstergruppen “researchgruppen” anser att min blogg och jag är minst lika “högerextrem” som Breivik men kan inte på en direkt fråga förklara hur de kommit fram till slutsatsen eller ens definiera vad som är “högerextremt”. Eftersom researchgruppen och EXPOs medarbetare befinner sig i samma tankemiljö som Revolutionära fronten och AFA så kan man dra slutsatsen att alla som inte tycker som dem är “högerextrema” och sålunda faller ju liksom trovärdigheten…det är svårt att ta såna människor på allvar.

 11. Att påstå att ” Petterssons gör skillnad inte en rasistisk hatblogg ” är i sig skam. Har ni ingen självinsikt? Jag förstår att ni rasister stöttar Eva-Marie. Men helt ärligt. Hon har ju varit rätt ful i käften och använt grovt rasistiska kommentarer. Jag varnade innan och sa att gud hatar hans fiender och kommer att hitta lämpligt straff. Nu blir hon rikskändis och kan gå runt på stan som en rockstjärna =) eller inte.

  Är det inte konstigt att just SD har haft så många rasistiska exempel och avhopp ? ÄR inte det bevis på att det är Sveriges mest rasistiska parti?

  • Snälla Ali 1948! Det Eva marie sade var något som du och dina gelikar aldrig hört talas om. Jag kan tala om för di att vi Svenskar kallar det för SANNING.

  • @Ali
   Hos dig faller aldrig tioöringen ner…Att du dessutom kan ha mage, att gå in och ondgöra dig över Eva-Marie är en oförskämdhet.
   Sen får du tro vad du vill,vi andra kan aldrig föreställa oss att din Allan är orsaken till,att slask/skandalpressen publicerar vinklade sagor,kring oss Sverigevänner kort före valet !
   Har i årtal försökt hjälpa dig på vägen mot ett bättre vetande,vilket tycks ha varit helt förgäves..Här har jag på så sätt,kastat pärlor för svinet !

   • Stenbock. Nu har du gått ner till din normala nivå som jag vill undvika. Hej då

  • Anonyma “ali1948” /

   Jag måste säga att det som du själv har invändningar emot och kritiserar här på bloggen, är ju något som du själv ofta utövar och praktiserar utan att det bekymrar dig tydligen. Det är ju bara att läsa dina kommentarer här på bloggen.

   Du har precis lika mycket förutfattade meningar och åsikter, som det du vill påskina att de som kommenterar här har. Du generaliserar alldeles för mycket, skulle jag vilja påstå.

   Jag tycker att du är en “ynkrygg”, eftersom du inte vågar stå för dina åsikter med ditt eget namn när du kommenterar.

   Vi lever i en av världens bästa länder och vi har fortfarande åsiktsfrihet, yttrandefrihet och en mycket bra grundläggande demokrati. Trots att en stor del av våra svenska medier och många förtroendevalda politiker gör sitt bästa för att begränsa den. Av någon konstig anledning. Varför?

   Det kan man ju spekulera i, men huvudorsaken är ju naturligtvis att dölja viktiga fakta och låta kritiker av viktiga samhällsfrågor , få ett begränsat utrymme till att yttra sig och kommentera saker.

   Du får ha en trevlig helg “ali1948”.

   Synonymer till ynkrygg =

   feg person, fegis, feging, stackare, mes, hare, harpalt, mähä, kräk, krake, kruka, potta, pultron, kujon, kratta, sjåp, vekling.

   • Peter. Jag är säker på att jag aldrig kallar en folkgrupp för svin o andra oförskämda ord. Dessutom är jag ingen politiker. Er hatretorik är extra allvarlig om det kommer från politiker.

    Peter . Menar du att alla på denna o andra hatbloggar o på hela nätet som inte anger sitt namn är fegisar, ynkryggar mm. I så fall har jag rätt att
    kalla dig för fitta eller horbock, så mycket jag vill.

   • Du får kalla mig vad du vill “Ali1948”. Om det känns bra för dig att benämna mig med orden “fitta eller horbock” , så gör det. Kör hårt.

    Det är ditt val. Inte mitt.

    Jag tycker det är oförskämt av dig att beskylla, att alla som skriver och kommenterar här på bloggen, skulle vara rasister.

    Detta om något är nervärderande och oförskämt av dig. Det är vad jag kallar att generalisera. Vilket du säger dig vara emot. Vilket blir motsägelsefullt när man läser dina kommentarer.

    Trevlig helg tillönskas dig “Ali1948”.

   • Peter. O när har jag sagt det? Det är främst huvudskribenterna på denna hatblogg som jag kallat för rasister. Möjligen även några få andra som varit tydliga rasister.

    För övrigt tänker jag inte använda de ord du nåmnde mot dig. Längre fram kommer jag att bedöma hur du är .

    Trevlig helg på dig

   • Du tycka folk är ynkrygg, men bara ali andra talare inte säga sitt namn du säga ingenting, du inte tala sak du verka bara tala illa ali. Du inte verka just.

 12. Stiftelsen Expo tar sig före att beskriva Petterssons? Jag tycker de borde vara ärliga och tala om vad de själva står för.

  Känner för vad Eva-Marie utsatts för. Hoppas att hon blir mer förbannad än ledsen. Hon har mer ryggrad än vad Fredrik Reinfeldt kan få med dussinet stålgalgar innanför kostymen. Att bli påhoppad av PK-medias ersättning för forna tiders journalister kan bara bevisa att man tänker själv.

  De flesta här är patrioter och är stolta över vårt land och folk. När blev detta fel?

 13. Rasismen mot oss Svenskar – det är vad det är idag i Sverige ! Vad skall dessa här och göra ? Bara hämta bidrag de allra flesta ! De som arbetar och sköter sig är ok för mig men alla andra finns bara ett enda ord UUUUTTT !! Vi vill inte ha fredriks o sjuans gäst parasiter här ! Vi behöver vår välfärd själva, vi har många som har det mycket dåligt idag och det är bara början. Nigger musse res hem anser jag och de allra flesta Svenskar

 14. Heja Eva-Marie, du har många bakom dig. SD:s nolltolerans är tyvärr väldigt selektiv men jag hoppas att du får vara kvar. Jag har läst så mycket fint som du har skrivit här och du behövs därute.

 15. Trams! Även om forskare besmittade med PK har köat upp för att visa att de gamla indelningarna i grupper av arten människa är fel så har japanska forskare visat att det finns distinkta genetiska skillnader mellan grupperna kaukasoider, negroider och mongolider.

  Nej, ras eller etnicitet är inte heller en social konstruktion.

  • I Petterssons namn önskar dig välkommen till hans fria blogg.
   En av få fria bloggar landet,där du får det sanna läget från det land som en gång blomstrade,men idag är på god väg mot fullständig misär !

 16. @Ruben
  Tråkigt att de når tillfälliga framgångar,genom att gå över lik !
  Vad gäller hennes “timeout”,lär denna inte påverka det positiva SD-valresultat som Malmö och hela landet kan förvänta 14 september..Liksom oss två Ruben, kan man förmedla SDs budskap på andra sätt än stå på ett Torg,och överrösta kyrkklockor,vänsterpack,niggrar och araber !
  God jakt till er alla,över hela Absurdistan !

 17. Stå på dig Eva-Marie och lyd Petterssons råd, vi är många som står bakom dig. Håll fanan högt och ge inte vika för “vellepellarna” och den muslimska idiotin.

 18. Under min uppväxttid 30 och 40-talets Sverige var det inte ovanligt med 8-12 barn. Varför? Allt för många visste inte hur man skyddar sig från att föda fler barn än vad ekonomin tillät. Ingen blev beskylld för att yngla av sig.
  Den fattigdom som följde i spåren på för många barn var det faktiskt S som ändrade på, ett annat S än vad vi upplever idag.
  Sveket mot oss svenskar och de som nu invandrar är att vi åter bygger fattigdom i Sverige och de är resultatet av Palme och hans hjälpryttares fullständiga oförmåga att förstå vad deras flumskola skulle leda till.
  “Ingen aaaning” skulle ha kunnat vara Palmes valspråk. Det var början till dagens blåögda fantasi om att alla är lika mycket värda och även den mest notoriske lögnare kan bli sanningssägare!

 19. Sydsvenskans grävare ligger på nivån Hänt i Veckan i sin journalistik. Här tappar man ytterligare prenumeranter.

  • Nej alla inloggningsuppgifter är inte hackade…Det som nu kommer ut,är från den kommunistiska underjordsrörelsen EXPO.Genom att låta hacka vissa sidor på nätet, bl.a. Fria Tider..Uppgifter som PK`s
   skandalpress inte var sena att köpa in.
   F.ö. en aktion som dessa rödingar,och deras styrelse stod bakom.
   I denna Expo-styrelse ingår som bekant bl.a. Aschberg,Måna S m.fl. vilseledda figurer. Hela deras aktion följde efter rent STASI-mönster !

   • @Stenbock
    Fick just höra i en extra sändning från radio Malmöhus att Eva-Marie tar timeout, tills medlemsutskottet behandlat “ärendet”. Det innebär att hon inte kommer att delta i valrörelsen.

   • Så först begår Expo mycket allvarliga brott både i Sverige och USA genom att hacka Disqus, sedan gör man ett allvarligt brott mot grundlagen genom att kartlägga och registrera åsikter. Sen besöker man Eva-Marie genom hemfridsbrott upprepade gånger och trakasserar henne.

    Därefter “tipsar” man Sydsvenskan som gör jättepublicering – och intervjuar EXPO som “expert”… wow – sicket Sverige vi lever i. Vilken nivå Sydsvenskan har sjunkit till.

    Och hela media jublar – Herregud – vad är det för diktatur landet har förvandlats till ?

 20. Alla Sverigevänner står bak dig Eva-Marie.Har sällan träffat på någon person i mitt långa liv som likt dig,haft skriftens gåva och så rakt fram kunnat uttrycka verkligheten,i dagens sjunkande Absurdistan.
  Vi alla på det ocensurerade fria nätet,känner också till de taggar i ändan som våra kommentarer,åsamkar detta “korrekta” PK-etablissemang.
  Därför får vi inte som i DDR låta oss tystas,utan i än högre grad föra fram det enorma missförhållande,som råder i nya mångkulturella svenska Dårhuset
  Kämpa på Sverigevänner…sanningen är det som vinner i slutändan !.

 21. Tack Petterssons Blogg att du finns. Varken kommunister eller miljötalibaner Kan stoppa det fria ordet !!!

 22. Det är valtaktik från PK-media att hänga ut “hatsajter” under valrörelsen. De vill naturligtvis få väljarna att välja ett annat parti. Större än så är inte vår demokrati. En lite halvdiktatur med ett tunt lager fernissa ovanpå.

  • Bra att de gör reklam för “hatsajter” folk blir nyfikna och en och annan hittar ju sanningen.

 23. Enkelt svar: “Rasistisk?!” Ja, det får ju stå för dig. Sanningen kan aldrig vara rasistisk.

 24. Tyvärr Eva-Marie så kommer du troligtvis att få ett brev av medlemsutskottet så som jag fick. Det är inte bra att säga sanningen.
  Tyvärr utnyttjar man sånt också internt inom SD för att göra sig av med sina interna motståndare, genom ett litet tips här och där eller PK media. Jag håller tummen för dig att du slipper få ett internt brev. Hoppas att SD ta sig samman och håller sina medlemmar om ryggen.

  Alliansen gör ju detta man ha till och med Muslimska brödraskap bland de sina, titta bara på kaffern Waberi, som är Moderaternas house nigger.

  • Enligt AB ha du sagt att du ha uttryckt dig “klumpig” håller du på att pudlar? I så fall bör du skämmas. Jag hoppas att det verkligen inte är fallet att du krypa till kors

 25. om det kommer ut vem eva marie är så kommer jag om möjligt personrösta på henne.

  • @Ali
   Vad har du emot den fria viljan,att välja efter egen instinkt och inte efter vänsterpopulistisk valpiska ?
   Eller är det månne mina benämningar,på de parasiter som översvämmar landet som fått dig att trycka “tummen ner” ?

Kommentera