Avstängd SD-politiker kan ta mandat

VALET 2014. Den kvinnliga politiker i Malmö, som hotas av uteslutning ur Sverigedemokraterna för sina rasistiska nätinlägg, står på valbar plats på partiets fullmäktigelista och kan mycket väl bli invald.

Politikern har under ett alias skrivit om den ”negroida populationen” och att muslimer ”ynglar av sig”. Då det avslöjades stängdes hon tills vidare av som partifunktionär.

Sverigedemokraternas ledning säger sig se allvarligt på hennes formuleringar och partistyrelsens medlemsutskott utreder om hon bör sparkas ut ur partiet. Ändå kan hon ta ett mandat i SD:s namn, konstaterar Sydsvenskan.

– Det här är så klart ett problem för Sverigedemokraterna i Malmö, säger Martin Kinnunen, presstalesman för SD, till tidningen.

Han nämner möjligheten att trycka nya valsedlar, men också att söka en uppgörelse med politikern om att lämna sin plats om hon blir invald.

-Pettersson tycker SD ska ställa sig bakom Eva-Marie och stödja henne i stället för att sänka henne. Eva-Marie formuleringar är inte värre, snarare tvärtom än vad mängder med andra politiker, i andra partier sagt.

Läs exemplen i partigranskningen till höger.

Öppet brev till SD, Malmö från Sandor Herold 

Malmö 24-8-2014

Till Magnus Olsson, kommunalråd för SD i Malmö, och andra timeout missbrukare inom SD

Så det räcker alltså med att skriva följande ”rasistiska” ordalydelser som ”negroida populationen” samt att man uppmanar denna population att flytta till något av de 54 länder som finns på den afrikanska kontinenten, samt att muslimer ynglar av sig, och benämna dessa som mussar för att man skall hamna i onåd och tvingas ta s.k. timeout och troligtvis också bli utesluten.

Om ovanstående är skäl för vare sig det är timeout eller uteslutning så är jag övertygad om att majoriteten av SD:s medlemmar sitter löst till.

Förklara för mig Magnus Olsson, eller någon annan inom partiet, vad det rasistiska finns i det som Eva-Marie Olsson har skrivit.

Jag är mycket tacksam för att jag inte är medlem i partiet för jag är övertygad om att jag också för länge sedan hade drabbats av samma öde eftersom jag under årens lopp har skrivit mycket värre saker än ovanstående på Pettersons blogg, Avpixlat och andra medier.

Jag tycker att du Magnus Olsson tillsammans med Martin Kinnunen är två riktiga j-a ynkryggar som istället för att stötta en medlem som blir kölhalad av slaskmedia i form av äckeltidningen Sydsvenskan istället ställer upp och hugger kniven i ryggen på vederbörande. Det är inte första gången ni två sänker er ner till denna låga nivå, och säkerligen inte den sista. Och detta gör ni tre veckor innan riksdagsvalet. Hur korkad får man bli, Magnus Olsson?

Hoppas att du är stolt, Magnus Olsson, över att ha gått Sydsvenskans ärende och gett dom ännu en trofé i jakten på folk som faktiskt bryr sig om sitt lands framtid och vågar skriva sanningen om den svenskfientliga politik som bedrivs i landet sedan ca 30 år tillbaka.

Själv har du ju i flera år endast behagat att lyfta din feta kommunalrådslön istället för att agera mot allt det som händer i din egen stad i form av invandrarvåld såsom skjutningar och knivslagsmål på öppen gata, skolbränningar, äldrerån, bilmålvakter där så gott som alla inblandade är av utländsk härkomst, zigenartiggeri mm mm.

Du och ditt parti har mig veterligen inte protesterat mot något av ovanstående på ett för malmöborna synligt sätt.

Men när en av era främsta medlemmar hängs ut i massmedia och anklagas på ett rent löjligt sätt för att skriva rasistiska inlägg, inlägg som varje normalt funtat människa inser inte är något annat än sanningen, ja då finns Magnus Olsson på bästa plats i tidningen där han omedelbart timeoutar vederbörande.

Men tyvärr, Magnus Olsson, jag tänker ändå rösta på SD men enbart av den anledningen att det finns idag inget annat alternativ mot vansinnet som pågår i vårt land.

Jag tänker också kryssa för Eva-Marie Olsson om det går, om inte annat så retar det väl dig och Kinnunen.

Vansinne är också det som du har gjort i den här affären, Magnus Olsson, och det skulle inte förvåna mig om nästa timeout drabbar dig själv. Ditt förräderi är inte värt något annat!

Sandor Herold, Malmö

P.S. Som du ser så har jag även skickat detta mail till fler politiker uppe i stadshuset. Undrar om någon av dom hade agerat som du i ett liknande fall?

-Pettersson kan inte annat än hålla med Sandor. SD agerar fegt i detta och flera andra fall. SD borde stötta och inte stjälpa sina medlemmar, förtroendevalda och anställda så länge dessa inte begår något brottsligt och dit räknas knappast att kalla spadar för spadar…

SD-politiker avslöjas som ”rasistisk” bloggare

19 thoughts on “Avstängd SD-politiker kan ta mandat

  1. Medias och PK-folkets sätt att skriva om SAOL och svenska språket gör mig heligt förbannad. När sen svenska ord används för att brännmärka svenskar som uttalar dem och kalla dem rasister går det för långt. Vem har tolkningsföreträde? När de i media ges en helt annan betydelse än de haft i generationer. Skäms! Hoppas att SD ser igenom medias manipulation.

  2. Ogillar den uteslutningshets som (sd) ägnar sig åt. Ledningen verkar sk*tnödigt oroliga, och böjer sig som ett rö för vinden, om/när en klarspråkig sympatisör skriver om verkligheten, som den upplevs av insiktsfulla svenskar. AP har tagit efter, deras moderatorer varnar och bannar hej vilt numera. Helt felaktigt, eftersom det får rakt motsatt verkan. En Pk-oppositionell rörelse skall vara stolt över att tala klarspråk, och inte rodnande vika undan. Jfr Nigel Farage, Marie LePen, Ian Wachtmeister,,, det finns folk med ryggrad som tar diskussionen och fajten, Vilket SD och husorganet AP borde ta lärdom av.

  3. Sd är för mycket upptagen med att slicka röv i sina försök att bli ”godkänd” av etablissemanget och ha inte tid att stödja sina medlemmar som ”tilltalar barnet med sitt rätta namn” Det som SD glömmer är man leva tack vare sina medlemmar=Röster. Den dagen ni rör er för mycket bort från dem är det kört för SD, skulle ett godtagbart alternativet dyker upp, skulle det bli ett stort medlems/supporter=Röst frånfälle för SD, men det är knappast trolig nu inför stundande val, så vi måste bitar i det sura äpplet och rösta på SD.
    SD bör komma ihåg att med varje person man utesluter stöta man också bort de sympatisörer=röster som ställer sig bakom den medlem man ha utesluten. Det ni gör mot Eva- Marie kommer att bita SD i röven, i ett skede där vare röst kan vara den avgörande!

  4. @Ruben
    Känner inte till om SD-Malmö kan annullera,ett redan till Valnämnden anmält namn.Ooommm så är fallet,skulle det inte förvåna mig det minsta,i nya Absurdistan !
    Möjligheten för ett eget skrivet namn,(på en blank valsedel) har jag för mig numera gör valsedeln ogiltig !Men det finns nog de som vet bättre än mig….

    • @Lars
      Det finns tre val i Malmö, riksdag (gul valsedel) ”länsstyrelsen” 🙂 landstinget (blå valsedel) kommunfullmäktige (vit valsedel). Om jag lägger en vit blank valsedel, med SD:s partibeteckning till kommunfullmäktige och präntar dit Eva-Maries namn, så förstår jag inte att den kan betecknas som ogiltig.

      • För att en person skall kunna väljas,måste denne vara tidigare anmäld till Valnämnden …om jag inte har fullständigt fel.
        Denna ändring skedde efter förra valet,då man skrev ner namn i olika partier,som egentligen inte tillhörde dem…Vet att åtminstone en sådan person,valdes in på SDs kommunalvalsedel !Nu finns en lag som s.a.s. stänger för sådant förfarande.
        Men i Eva-Maries fall är hon ju redan anmäld,och jag tvivlar på att man från SD,kan plocka bort detta namn i efterhand.

  5. Förstår att Sydsvenskan och liknande kloaktidningar,får allt svårare att finna prenumeranter… Avråder er från att läsa den länk som Ruben hänvisar till.Själv blev jag illamående,och ångrar djupt att jag gick in på den.

    • @Lars
      Är det inte rätt och riktigt att folk får reda på myglet och korruptionen bakom kulisserna?

      • Jo Ruben men inte via dessa skandaltidningar,som gör en kamel av en mygga ! Det är knappast seriöst,att i valrörelse
        avsiktligt avslöja ”sådana löjliga påhopp”…. Hela tiden riktas udden mot SD,och ingen vågar stå upp och försvara mot detta totalitära system (utom jag) !

      • Ok Lars! Tänkte i det här fallet närmast på hur de vill ta bort valsedlarna eller ev. göra en nytryckning av desamma, med Eva-Maries namn borttaget. Men det går att ta en blank vit SD valsedel och skriva dit hennes namn, så tänker jag själv göra om inte jag finner de andra. 🙂

  6. Det som händer i Malmö och många orter verka vara symptomatisk för SD tyvärr, jag ha känslan av att detta används i interna maktstrider inom SD för att göra sig av med konkurrenter eller misshagliga personer som stör . ordföranden i lokalavdelningen, ingen nämnd ingen glömt. Jag själv ha fått erfara detta. Förresten varför rösta för SD i Oxelösund, under en hel mandat period ha man inte sagt flasklock i Oxelösunds fullmäktige, en mindre lagt några motioner. På frågan varför inte, få man till svars man måste lära sig. Ska det ta 4 år? Då är det bäst att man sätter sig tillsammans med de negroida livsformer på SFIs skolbänk. Jag rösta riks på SD i brist på bättre alternativ men aldrig min röst till SD i Oxelösund eller Landsting. En Moderat kommun politiker sa till mig ”Vi ha inga problem med SD i fullmäktige, ”De är så tysta!”

  7. Nån gång måste SD börja är lite mer gröt för att få lite mer råg i ryggen, Eva-Marie har ju rätt. Skall det vara ett problem?

    • Sd är för mycket upptagen med att slicka röv i sina försök att bli ”godkänd” av etablissemanget och ha inte tid att stödja sina medlemmar som ”tilltalar barnet med sitt rätta namn” Det som SD glömmer är man leva tack vare sina medlemmar=Röster. Den dagen ni rör er för mycket bort från dem är det kört för SD, skulle ett godtagbart alternativet dyker upp, skulle det bli ett stort medlems/supporter=Röst frånfälle för SD, men det är knappast trolig nu inför stundande val, så vi måste bitar i det sura äpplet och rösta på SD.
      SD bör komma ihåg att med varje person man utesluter stöta man också bort de sympatisörer=röster som ställer sig bakom den medlem man ha utesluten. Det ni gör mot Eva- Marie kommer att bita SD i röven, i ett skede där vare röst kan vara den avgörande!

Kommentera