Börjar Svenska media vakna


Vi på Petterssons blogg har i flera år skrivit om de vidrigheter som ”entusiastiska muhammedaner” utför från Filippinerna i öst till Nigeria i väst.  DN har idag en rätt försiktig artikel i ämnet . HÄR

Verkligheten om dessa entusiastiska utövare av den ”fredliga och humana religionen” är dock betydligt värre än vad DN beskriver!

Varning för bilder som visar  muhammedaner som utför saker som ej är förenligt med vår värdegrund?

Dagens huvud

”Entusiastisk muhammedan” med dagens troféer 

AAA2

Avhuggning av hand enligt allahs föreskrifter

Miljöpartisten Memeth Kaplans ”kompisar” i Irak i hårt arbete med att mörda

AAA1

Eder FjärranÖsternRapportör konstaterar att Svenska media har svikit när det gäller att informera om de ”entusiastiska muhammedanernas” vidriga och omänskliga beteende och hur dessa vidrigheter kommer från deras tolkningar av koranen.

Islam über alles


77 responses to “Börjar Svenska media vakna

 • Sebastian

  Vilka jävla idioter! Asså vad vem fan har uppfostrat dem har missbildade människorna?

  Gilla

 • Pettsson

  Rätta mig om jag har fel. Spelar ingen roll om man är röd,gul,svart eller vit, kristen,muslim eller budda. En idiot är en idiot!

  Gilla

 • susi

  Jävla muslimer och judarna asså dom vill ta över hela jävla värden

  USA har skickat isis för att ta över Syrien snart blir Iran… M va väntar sverige på? Ska man inte sätta stopp för det här :@

  Gilla

  • Kavve

   Märks på din okunskap genom din stavning på ”värden” vilket stavas världen att du har noll koll på religioner , då man ej kan dra alla över en kant. Jag är själv muslim dock inte så hemskt troende äter bara inte griskött och med din logik skulle jag i så fall ha emot och hata hela Kristendomen p.g.a jag har bråkat med 1 kristen person för ett X antal år.
   Du vet att det finns fler Kristna pedofiler än Muslimska ?
   Tänk på det innan du glappar med käften.

   Gilla

   • armstrong

    Kavve: vi kristna har inget emot såna muslimer som du, om det är som du säger att du är inte så värst religös. De som vi kritiserar de som är bokstavstroende, du ska inte ta åt dig när man kritiserar de, men om du tar åt dig då är det inte som du säger. Jag är inte heller så religös då bryr jag mig inte heller om folk pratar skit om kristendomen, jag tar det med en nypa salt. Jag har min kultur mina traditioner det räcker, visst vissa traditioner kommer just från religionen men man behöver inte lägga så stor vikt på det. Sen det med pedofili, jag tror du har lite fel där. Har du nån belägg för det du påstår.

    Gilla

   • albin

    Alias kavve , denna blogg har nog av språkpoliser. Vad gäller pedofili vet varken du eller jag vilka religioner som har flest av sådana. Troligen lika mycket eller många på grund av att det inte har med religion att göra. Förövrigt är din religion en privatsak ingen annan har med det att göra.

    Gilla

   • jim

    Appropå pedofiler. Kristna gifter sig inte med barn. Muslimer verkar ha det som sedvänja. Till och muhammed. Så snacka om pedofiler…………….

    Gilla

   • Øyvind

    Kan du på en rasjonell måte forklare din påstand?

    ”Du vet att det finns fler Kristna pedofiler än Muslimska ?
    Tänk på det innan du glappar med käften.”

    Gilla

   • Kemper

    Hur kan det finnas fler krista pedofiler när det är lagligt med barngiftemål i vissa delar utav mellanöstern? Förstår inte riktigt hur du tänker. Är kristna som har sex med barn pedofiler bara för att det är olagligt här? Medans muslimer kan ha sex med barn för att det är lagligt där och då är man inte pedofil?

    Gilla

   • Smålänning

    Fler kristna pedofiler än muslimska…., skulle inte tro det.http://www.svt.se/dokument-utifran/pakistans-forlorade-pojkar-1

    Gilla

   • Kalle

    Du som är så väldigt kunnig vart har du dina belägg för att det är fler kristna pedofiler en muslimska . Intressant resonemang att det först inte har någon betydelse vilken religion man har och samtidigt finns det fler pedofiler bland dom kristna, alltså skiljer nått i gruppernas psykiska förmåga ?

    Gilla

 • Torbjörn Lundgren

  De här är inte riktiga muslimer !! Liknar nasse tag på 40 talet . Rena slakten ! FÅ SLUT PÅ SKITEN !! sänd ner en massa soldater från länder som är mänskliga å få slut på eländet.

  Gilla

  • Kavve

   Helt rätt Torbjörn, tack för att du förstår. Dessa är INTE riktiga muslimer. JAG är muslim, följer lagar, jobbar och betalar skatt.
   Jag äter bara inte griskött men kan samtidigt ta en öl ibland och har lika många svenskar i min omgivning som utländska.

   Gilla

  • Erik

   Enligt dom själva är dom riktiga muslimer och följer koranen från första till sista bokstav. Deras egna ord.

   Gilla

 • Andrea

  tycker det är konstigt att folk reagerar på detta här att det är så fel när varje dag dör miljardtals grisar, kor och kycklingar. De blir behandlade på precis samma sätt som dessa människor.

  Det är klart det är synd om dom! Men människan är inte ensam om att känna känslor.

  Gilla

  • Lars Å Månsson

   Så du jämnställer grisar,kycklingar och kor med muslimerna ?
   Tala om att vara extrem rasist… Vi andra som ofta beskylles med dessa,(och än värre ord)vi bleknar nu fullständigt jämfört med dig Andrea !

   Gilla

   • Andrea

    Lars. Det var inte så jag menade. Om du tittar på filmen ovanför och ser än video där de slaktar djur är i handlingar det de gör ganska lika. Det har ingenting med att jag jämför grisar och muslimer. Tycker det som händer är jätte tragiskt och hemskt. Jag vill bara uppmana folk att det som händer på slakterier är också väldigt hemskt!

    Gilla

   • Kalle

    Att kalla Andrea för rasist är helt felaktigt. Hur många människoraser finns det? En, Homo sapiens. Andrea menar på att människor och andra raser av djur, t.ex grisar och kor alla har känslor. Eftersom att människan som sagt bara har en ras är höjden av anti-rasism att jämföra människor med andra djur (raser) som jämlika.. Tron att människor har ensamrätt på smärta är högst ignorant.

    Gilla

  • Kalle

   Nån gång blir du kanske också en mogen person som förstår att det här är en helt annan grad av vidrigheter en när djur avlivas på ett slakthus. Det är lätt för dig som garanterat aldrig varit i närheten av någon form ut av våld sitta o göra helt absurda och otroligt vulgära jämförelser .

   Gilla

 • Mr Q

  Chrissie:
  När dina handikapp sitter i benen,bör det ju inte påverka din förmåga att tänka och se klart ! P.g.a. dina men i benen inser jag att du är ledsen.
  Försök likväl att skapa dig en egen neutral bild,av islamismens dunkla sidor….även om du hatar ditt eget land.

  Gilla

 • Kolzan

  Det är fel att dra alla muslimer över en kant. Det är ett litet fåtal som är extrema. Det är precis lika fel att dra alla nazister över en kant. Oerhört få stod bakom utrotning av Judar och ännu färre visste att det förekom.

  Gilla

  • Olli Rein

   Kolzan hur kan ett litet fåtal behärska land långt större än det finns i Europa. De områden som jag här menar är stora delar av norra Syrien och stora delar av Irak. Det fordras för detta armeér med åtminstone 200 000 extremister. De kommer ju vällande i hundratals varje dag enligt vad objektiva journalister skriver och rapporterar hem om. Kanske är de tvungna att ljuga vartefter extremisterna, som är helt vanliga muslimer innan de far bort och fås att utföra sin Jihad (Religionskrig). Var får du dina rapporter från i svenska media, har dem börjat så har de lång väg att vandra. Vi har följt utvecklingen i fem år och det blir bara värre och värre. Ditt lilla fåtal Kolzan, är det väldigt länge sedan man bara hade tillgång till.

   Gilla

  • Olli Rein

   Nå hur många var Nazisterna då Kolzan. De måste väl ändå ha varit ungefär lika många åt gången som de judar de hade där. De beräknas ju till 6 miljoner för hela tiden och 0,5 miljoner romer samt homosexuella och vanskapta och psykiskt sjuka. Detta var omöjligt att hålla hemligt ens på 40-talet.
   Idag har du spaningssateliter över alla heta områden och de ser i princip allt. Det är bara rasister som kan snacka som ni år 2015. Hallo era skitiga, sjukliga rassister, gå och häng er.

   Gilla

  • Olli Rein

   Jag har ju förklarat att de är minst 200 000 men det är kanske inte ens hälften av de lejda mördarna. Här förekommer mord, tortyr, våldtäkter, kvinnor och barn säljs till hugade spekullanter bland muslimerna och får bli sexslavar. Törs du åka med dit ner, så kan du ju ta nästa transport. Du har bara käft och inget mer. Typiskt för Svenne Banan!

   Gilla

  • Olli Rein

   Hur vet du det. Var du med då också kanske. Då kanske du också kan kleta bort din skit från arslet med ditt långa skägg, sen har du fått parfym som räcker länge.

   Gilla

  • M

   Muslimer hatar all annan religion än deras egen! Dessutom hatar dom judar också så med andra ord är dom nazister med!

   Gilla

   • Kavve

    Korkat uttalande. Jag är muslim själv och har absolut ingenting emot andra religioner.
    Respekterar alla som respekterar mig.

    Gilla

   • Kalle

    Man är inte nazist för att man hatar judar, den idiologin är något mer komplex en så. Att många muslimer i Mellanöstern hatar judar är inte speciellt konstigt om du har nån som helst koll på hur Israel kom till från början och hur dom för sin hållning mot sina grannar

    Gilla

 • Asta

  Muslimer världen över borde ta till vapen och utrota dessa extremister,.

  Gilla

 • Albin

  Som vanligt så dras alla muslimer över en kant. Du borde hålla din mun stängd och sluta yttra dig om saker du inte har en aning om. Är du kristen? Isåfall är det sjukt att du sitter och förnedrar din egen syskonreligion din rasist.

  Gilla

  • Mr Q

   Hoppas du med dessa rader,slippa få ditt huvud skilt från kroppen ?
   Islamister är och förblir främmande exoter i Europa….

   Gilla

  • Lena

   ”Syskonreligion” till ateist, vilken är det ?

   Gilla

  • Olli Rein

   Vem är det du kallar rasist här? Det måste väl vara den socialdemokratiska/Miljöpartistiska Juntan som är de största rasisterna idag som vill köra hit asylsökande och även kvotflyktingar högt upp i Norrland med frysskador och sånt. Varför får de inte gå in i Saudiarabien. Då behöver de i vart fall inte frysa ihjäl. Är ISOS där eller är det vanliga muslimer som siktar på flyktingarna och skjuter om de bråkar det allra minsta. Ett människoliv här kostar inte alls mycket för horbockar som sitter här och gastar om att de vet allt om krig och Mellanöstern.

   Gilla

  • albin

   Herr Alias Olli Rein, kan inte föra en diskussion på ett sakligt, utan blir arg och börjar prata om oväsentligheter.

   Gilla

  • Albin

   Denne Albin är en Synonym eller en Adonaj eller en Mr Q eller någon annan sabotör.

   Gilla

 • Claudia

  Det jag vill säga Er alla är att det finns två sidor av Koranen, den ena är den RÄTTVISE/KÄRLEKSFULLE & den andra delen är BARBARISK, sen så får man väl säga att sådana handlingar inte får implementeras men som många andra säger att det är tillåtet under sk ( i STRID). I strid står det i Den svenska versionen av Koranen men absolut inte på den Arabiska.

  Har inget mer att tillägga..;(((( jag är bara ledsen.. Kristis Lära är KÄRLEK:)

  Gilla

 • Tror inte på rasism eller religion

  Petterson är en dum rasistisk bajs ätare. Denna videon/ bilder representerar inte alla muslimer. Bara ett gäng idioter det finns många troende idioter av alla slag så döm inte ut hela arabvärlden ps jag är inte troende, skiter i religioner men jag måste öppna käften för jag klarar inte av rasism!!! Det är sånna som Pettersson som skulle skjuta loss om det var omvända roller.

  Gilla

  • Mr Q

   Är du blind eller har du andra handikapp ?

   Gilla

   • Chrissie

    Tog väldigt illa vid mig av din kommentar!! Jag är ” handikappad” som en del kallar det för…..är det något fel med det?? Jag har svårt att gå och kan inte se vad det har med det här att göra??

    Gilla

   • Albin

    MrQ de enda bidrag du ger bloggen är elaka, sakfrågor tar du inte tag i. Okey det är din stil men du bidrar med ingenting.

    Gilla

 • Stenbock

  Efter att ha läst följande i Skånskan kan man ju undra….
  http://www.skanskan.se/article/20150119/MALMO/150119402/1004/-/aldre-dam-ranad-av-unga-man
  Om inte alla mina sinnen är ur bruk,har detta dåd en mångkulturell orsak !

  Gilla

 • lawl

  Hahaha, frågetecknet ska vara i titeln, såhär: ”Börjar svensk media vakna?”. ”Svensk” är inte ett namn, och ska ha liten bokstav om det inte är först i en mening.

  ”Varning för bilder som visar muhammedaner som utför saker som ej är förenligt med vår värdegrund?” är inte en fråga, därmed ska det inte vara ett frågetecken där.

  Vem fan tar en person som inte kan skilja ett påstående från en fråga seriöst som en källkritiker? Nivån för att vara källkritisk är bra många snäpp högre i intelligenskvotan än att kunna sätta frågetecken, samt att låta bli att sätta det, på rätt ställe.

  Innan man snackar om de som kommer för att ”förstöra Sverige”, kanske man ska sluta att bajsa på landet själv och lära sig språket, istället för att degradera det?

  Jävla nötter.

  Gilla

  • Johan

   Bra där! Du har verkligen förstått poängen med inlägget! Skönt att höra dina åsikter om saken ifråga. Hade ju varit löjligt om du bara kritiserat grammatiken. Du har omvänt mig!! Hallelujävlaja!

   Gilla

   • lawl

    Ja, asbra! Du förstod inte poängen med inlägget: Kan man inte ens urskilja en fråga från ett påstående, har man inte en enda jävla poäng att plocka när man sitter och försöker lära folk om fakta – för man har inte hjärnceller nog att fastslå vad fakta är. Jag ser att du inte fattade poängen, läsförståelse är en bra början. Läsförståelse, om du inte visste det != förmågan att läsa enkelta ord, utan att läsa kontext.

    Gilla

  • Johan

   Sluta bajsa på Sverige Carl XVI Gustaf! Du kan inte stava och är därmed Sverigebajsare!

   Gilla

  • Mr Q

   Är ditt uttryck ”jävla nötter” svenska ?
   När jag gick i skolan stavades ordet D j ä v l a r…Var ordet ”nötter” kommer in,och vad det betyder kan du kanske också förklara ?

   Gilla

 • NordicWarrior

  Fyra steg för att lösa problemet med tiggande zigenare utan att förbjuda tiggeriet: https://www.motgift.nu/2014/08/fyra-steg-for-att-losa-problemet-med-tiggande-zigenare-utan-att-forbjuda-tiggeriet/

  Gilla

 • erik mamor

  Varför sover ni och väntar som Regering och inte ens säga ett ord, även ge dessa mördare att leva här i Sverige och börja döda oskyldiga människor i Sverige i framtiden..skicka dem till sina länder och ta oskyldiga kristna att leva i Europa innan det blir försent.

  Gilla

 • Håkan B

  Vem vill vara människa i en sån värld, inpå eller långt bort? Är inte vår referensram som går att uppleva ganska geografiskt nära? Då bör vi även ta ställning till det som kan komma inpå! Även om det är långt bort, som ovan beskrivs. Detta är bestialiskt och sjukt, och kan komma nära inom sinom tid. Därför bör vi avsky det oavsett orsak och tankegrund och historia, och agera utifrån den värdegrund vi anser vara god för fortsatt gott liv HÄR! Dvs i Sverige, i stad och landsbygd. DET, och ENDAST DET, är vårt GRUNDLÄGGANDE ansvar i världen. (I hem, arbete och samhälle har vi givetvis – enligt våra gemensamma värderingar – ett mer detaljerat medmänskligt ansvar). Det politiska livet och debatten måste våga ta tydlig ställning, med lika stor ambition för framtidsprognoser som i övriga frågor. Så är inte fallet nu!

  Gilla

 • Ove Hellberg

  Tycker du har rätt i det mesta, detta skall inte behöva hända 2014, Tyvärr så har väl Katolismen/Kristendomen en inte allt för snygg historia med inkvisitionen under 700 år och mördandet och tvångsrekrytering till Katolismen runt om i Världen, men vi borde ha lärt oss någonting dom senaste 250 åren.

  Gilla

  • Krille

   Urtråkig och ej så genomtänkt ursäkt som man hör ständig. Men kristendomen har ju gjort massor, varför kan inte vi döda några tusen oliksinnade i Syrien, Irak, Nigera, Somalia idag? Ni har ju också dödat?

   Stora skillnaden är att kristendomen användes som ursäkt för människans girighet FÖRR och i religionens namn dödade man en massa människor UTAN ha stöd för det i bibel.

   IDAG dödar en massa Islamister oliktänkande människor inte för att det är giriga utan för att deras religion uppmanar dem till det och de HAR stöd för det i Koran.

   För övrigt kan man i stort sett alla fällas för ett brott om man hela tiden skall tänka att något har gjort något värre.

   Om jag står till tals för att jag har mördat en människa kan jag enligt ditt konstiga resonemang säga till domaren, men Breivik har ju dödat fler, eller Hitler, Stalin, Pol Pott m.fl.

   Knäpp ursäkt.

   Gilla

   • lawl

    Förr? Är du blind eller? Kristendomen är idag fortfarande världens största bidragare till terrorhandlingar. Slå upp antalet dödade i Mellanöstern sedan 2001, av allierade styrkor. /vit, nordisk, utbildad, unitarisk universialist.

    Gilla

   • Pettersson

    lawl, du använder ett väldigt ovårdat språk. Dessutom så sprider du en massa felaktiga uppgifter. Kan du inte googla?
    Om du gör det så kommer du att finna ingen har dödat så många muslimer som andra muslimer. Kristendomen är i det sammanhanget rena rama amatörerna.

    Så har det varit idag, under den senaste veckan och under de senaste 1 400 åren.

    Gilla

 • Lars Å Månsson

  Nja tror att det är lång väg dit…Läste f.ö. att man i Tyskland utgett en uppgraderad upplaga,av ”Ordbok för korrekta uttryck”.
  Finns det inget sådant uppslagsverk i Absurdistan ?
  http://www.pi-news.net/2014/08/martin-habliks-politisch-korrekte-woerterbuch-3-0/

  Gilla

 • Kurt

  Jag skiter i vilken sort muslimer det är eller kristna för den delen detta gör dem inte mera civiliserad. Vore de inte en minoritet vore de lika jävligt. Det är något som man tycks glömma här. Det ha kriget i Libanon visad med all klarhet. Så mycket jag minns var det kristna miliser som mördade i shatila och de andra flykting förläggningar visserligen med Israels goda minne men ändå Arab som Arab genetisk fel kopplade individer.Vare sig kristen eller muslim samma skit.

  Gilla

 • FruSvensson

  Fruktansvärda bilder. Det är inte MÄNNISKOR som gör så mot andra människor!!

  Gilla

 • Olli Rein

  Det är alldeles rätt Crilla, och vi ska skriva muslim(er) för att de ska veta att det inte finns några Moderata muslimer, utan alla muslimer ställer upp på det muslimernas ledare säger. De som inte ställer upp mer för islam, brukar konvertera till kristendomen, och flytta så långt från andra muslimer som möjligt, för att inte kunna förföljas.

  Gilla

  • lawl

   Är du helt jävla dum i huvudet eller? Menar du att 26% av jordens befolkning är över moderata? Majoriteten är lika lite blinda följare av en bok som vanliga sekulariserade kristna. Kolla huvudet för fan. Klarade du inte mellanstadiet eller?

   Gilla

 • Crilla

  För säkerhets skull så har PK-media infört ordet ”Jihadist” istället för muslim? Kanske lurar det några får i bland val-boskapet?

  Gilla

  • Cavatus

   Imorse sa de ”sunnitiska extremister” på Rapport, bara för att folk inte ska förstå att det är muslimer inspirerade av islam.

   Gilla

   • lawl

    Muslim är beteckningen på en följare av religionen islam, precis som kristen är en som är följare av kristendomen. Skaffa dig en jävla ordbok för fan och sluta göra ett sämre jobb med språket än nysvenskar. Jävla slöseri med intelligent liv, antagligen direkt ättling av neandertalarna.

    Gilla

  • lawl

   Du menar att 26% av jordens befolkning är jihadister? 26% är muslimer. ”PK media” du liksom. Du vet ju för fan inte vad muslimer är, du vet inte vad jihadister är och du vet inte vad ”PK media” betyder när du kommer med sådana uttalanden. Du har inte visat förmåga att googla en enda siffra eller definition, hur fan lyckades du ens komma in på Internet? Snubblade du eller?

   Gilla

   • Hilde

    Till lawl.. Tycker det är härligt att se hur äcklig du kan va mot andra människor… Om du är så himla bra varför sitta och diskutera med alla oss som är handikappade och efterblivna ? Väx upp, yttringfrihet …. Ingen kränker dig men du kränker alla som inte håller med dig! I mina ögon är det du som är idiot ! ( du kanske inte kan läsa det för min dåliga svenska ) :/

    Gilla

   • SD2014

    @lawl
    Gör världen en STOR tjänst
    Åk till dina halsskärande peddopolare grISIS, och bli lite lätt nackad, jag betalar gärna enkel biljetten

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: