Kriminalvården flaggar i regnbågens färger


Nedanstående  skärmdump kommer från Kriminalvårdens egna internsida. Där är alla 16 kommentarerna till texten lyriska över KV:s beslut att flagga. Skulle någon händelsevis inte gillar flaggningen eller texten tas den kommentaren bort, precis som kritiken mot att Kriminalvården skulle deltaga i Pride paraden. Där var en del kritiska, fast detta bemöttes av vanliga floskler samt att negativa kommentarer togs bort.

-Pettersson antar att nu när Kriminalvården använd Sveriges officiella flaggstänger för en organisation så är det väl fritt fram för andra, som Jehovas vittnen, Afrosvenskarnas Förbund, Muslimska förbundet och Förbundet för moralisk upprustning för att visa stöd till alla människors rätt att vara den de är…för det kan väl inte vara så att statliga Kriminalvården väljer godtyckligt vilka som ska flagga på anstalternas officiella flaggstänger och bara vissa grupper ska få vara dem de är…

2014-08-01_1620


7 responses to “Kriminalvården flaggar i regnbågens färger

 • Pica pica

  Såg debatten på nyheterna med deltagande av 7-klövern plus F! och Piratpartiet!!! SD var portade sa en snusförnuftig RFSL-representant som kunde SD:s partiprogram bättre än de själva.

  Trodde faktiskt att RFSL var mer toleranta än så….

  Gilla

 • Crilla

  I fängelset gäller det att inte böja sig för tvålen i duschen. Då kan man få roten i röven.

  Gilla

 • ossie

  Dessa jävla bögerier börjar banne mig gå för långt.

  Gilla

 • Lusharpan

  Lusharpan föreslår att man i anslutning till valet flaggar med SD:s flagga.

  Gilla

 • nisse

  Nu hör jag på den bögdebattan som på går på nätet och innvandringen tror knapt mina öron. Man talar bara om invandrare och bögar. 7klövern är det inte dags och tala om dom riktiga Svenskarnas problem.För exempel dom Svenska ensamstående mammorna som inte har mat till sina barn i slutet på månaden. Eller dom pensionärerna som måste skita i en hink
  Fredrik du behöver inte importera mera problem till Sverige Om du väljer att flytta till Somalia vi kommer inte att sakna dig !

  Gilla

 • Stenbock

  För mig tycks den hänga på halv stång …. Kanske ett tecken på att det även finns ”normala” förbrytare på anstalten ?

  Gilla

 • biran

  Kriminell flaggning.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: