Expressen mörkar att muslimerna förföljer de kristna

YTTRANDEFRIHET/ISLAM. Marcus Birro skriver ju krönikor i en av Sveriges största tidningar, Expressen, och har skrivit väldigt mycket om Gud och tro. För några månader sedan ringde Expressens chefer och sa att: ”Nu får du sluta att skriva om Gud i vår tidning”.

Birro skrev en krönika och mitt i en mening stod det ”I Mellanöstern är det militanta muslimer som fördriver kristna”. Den meningen ville FYRA (4) av Expressens chefer att Birro skulle ta bort, men Birro stod på sig så får han sparken vet ni vad det beror på.

Det är bara ett av exempel av många på hur svensk media vinklar, mörkar och ljuger om fakta för det är sant att Mellanöstern, kristendomens födelseplats håller på att tömmas på kristna och det är muslimer som kör iväg dem…

Merit Wagers blogg

 

6 thoughts on “Expressen mörkar att muslimerna förföljer de kristna

  1. Hörde på radion att man fick en ex pressen om man tankade på prem! Så nu tankar jag inte på prem😄

  2. Snart nog får Expressen betala pengar till för varje exemplar
    av skittidningen som dom lyckas prånga ut, dom går en
    säker död tillmötes med sin inställning!

  3. Att Expressens chefer och en hel del andra medarbetare på tidningen, har problem med åsiktsfrihet och yttrandefrihet, är ingen nyhet.

    Speciellt då när andra människor vill använda sig av dessa, både i deras egen tidning och inom andra forum.

    Detta är som sagt en farlig och genomgående trend, inom en stor del av svensk media, som har pågått under många år. Dessvärre kan man inte skönja någon bättring heller, tyvärr. Fast man inget annat önskar.

    Trots att det är den vägen svensk media måste växla om till.

  4. Nya muslimska sverige vill inte ha en sådan tidning. Märkligt att ingen fattar haha-

  5. När inte samhällets observatörer får skriva sanningar, så beror det på att vi lever i en sjuhelvetes diktatur. Fy fan för våra pisspolitiker….

Kommentera