Kent Ekeroth (SD) i nytt krogbråk ljuger slaskpressen

JOURNALISTIK. Kent Ekeroth i nytt krogbråk är rubrikerna i mängder av media just nu. Slaskpressen ljuger igen och det är ännu ett exempel på urusel journalistik. Kent Ekeroth har inte bråkat med några. Det var andra gäster på krogen som hotade Ekeroth och Ekeroths livvakter från Säpo såg sig tvunga att ingripa.

Rubrikerna från slaskpressen borde i stället ha varit ”Den demokratiskt valde riksdagsledamoten Kent Ekeroth (SD) blev under natten till idag ofredad av ett antal onyktra person och Säpo tvingades ingripa för att skydda riksdagsledamoten och demokratin” vilket också framgår i artiklarna, men journalisterna har väldigt svårt att följa sina egna regler där det står att rubriker och löpsedlar ska ha täckning i artikeln.

Dessutom skriver ljugmedia ” i nytt krogbråk” och syftar då på när en kvinna på en krog i Stockholm gick fram och kastade ett glas vatten på Ekeroth vilket hon senare dömdes för.  2014-07-20_1502 2014-07-20_1521

8 thoughts on “Kent Ekeroth (SD) i nytt krogbråk ljuger slaskpressen

  1. Men när en MP kärring körde Asberusad med över 2 promille
    alkohol i blodet, ja då höll dessa svin till journalister tyst.
    Den ständiga frågan är vaför i hel–te går folk och köper dessa
    pissblaskor som medvetet går in för att blåljuga och
    misskreditera ett visst parti. Sluta upp och köp skiten, ett bättre
    sätt att sanera bland denna ohyra finns inte, dom självdör!

  2. man kan undra hur en krog kan acceptera att vissa gäster har rätt att avgöra vilka som skall vara välkomna på krogen?

  3. Är rädd för att det blir många fler ”skapade” nyheter före valet. Den senaste mätningen gör PK smått desperata.

  4. Lika lite som vi ska köpa deras tidningar lika lite ska vi ge pengar till ”maffiosos”, som driver krogar .

  5. Han borde ge fan i krogbesök. Risken att han blir provocerad är ju uppenbar. Skulle inte förvåna om slaskpressen betalar nån för att mucka gräl när de står med kameror beredda och sen kan fylla sin slaskblaskor med dynga och skit.

    • I sällskap med de breda pojkarna från SÄK tror jag inte att han blir provocerad. Det är bara för honom att luta sig bakåt och åse när provokatörerna blir till små paket.

Kommentera