Ingen mer halal-särbehandling för muslimska brottslingar

FRANKRIKE har avbrutit serveringen av halalmat till muslimska fångar i fängelse. Det statliga rådet sade halalmat var opraktiskt på grund av högre pris och omfattande administration.

I Sverige får dock fortfarande alla muslimska kriminella denna positiva särbehandling i landets fängelser, med dyrare mat än alla andra fångar

Men halal är det minsta av de muslimska problemen, övriga kommer att leda till inbördeskrig så småningom.

Muslimska fångar bär regelbundet islamiska kläder som djellabas, kläder som de aldrig skulle bäras utanför fängelset. Denna typ av kläder är emot bestämmelserna, men dessa är ignoreras av intagna och myndigheterna gör inget eftersom de vill undvika konfrontation.

Icke-muslimer utsätts för påtryckningar, förolämpningar, hot och våld. De är marginaliserade i fängelsets dagliga liv. De kan inte delta i (eller har svårt att komma åt) de kollektiva aktiviteter som erbjuds eftersom dessa har tagits över av islamister.

Intagna som motsätter sig denna politiska och religiösa rörelse blir regelbundet trakasserade med oväntade besök från rekryterare som hotar dem. Biblar tas bort under hot och ersätts med Koranen. Dessutom pressas pengar från ”hedniska” interner för att subventionera behoven hos troende. På vissa avdelningar, särskilt ”centrales” (fängelser för personer med straff över två år) ransoneras maten för icke-muslimer för att gynna ”Bröder”, måltider som innehåller fläsk skickas tillbaka till köket orörda.

Undantagna för trakasserierna är intagna från organiserad brottslighet och terrorism som baskerna, korsikaner och Marseille-maffian som gynnas av en bräcklig pakt av en icke-våldspakt med muslimerna.

Foxnews   Pamela Geller 

4 thoughts on “Ingen mer halal-särbehandling för muslimska brottslingar

Kommentera