Stäng

Tillbaka på Jollen

OXELÖSUND. Det har varit dåligt med rapporter från Jollen den senaste tiden. Det betyder inte att asylförläggningen står tom, tvärtom är den så gott som fullbelagt nästan hela tiden. 48 dubbelrum med 96 sängar.

Ibland är det till och med lite drygt med folk, grannarna till Jollen som bor på första parkett rapporterar att det för en stund sedan var tre polisbilar på plats – det hade varit ett rejält slagsmål, med flera inblandade, mycket blod på golv och väggar, mellan några rumsgrannar, grannar och grannar förresten, tre av pojkarna av oklart Mena-ursprung befann sig och övernattade på anläggningen olovligt och misstänkte att rumsgrannarna skvallrat.

Nåväl, Pettersson skiter i vilket, som vanligt i dessa kretsar görs det upp med våld och märkligt nog hade polisen tre bilar att skicka en vardagskväll mitt i semestertider…i Oxelösund, där det normalt endast finns en polis på deltid, en dag i veckan…

Asylsökande som inte kan sköta sig när de väntar på besked…UUUUUTTTTT!!!!!

Som vanligt rapporterar lokaltidningen Södermanlands Nyheter om det som händer på asylförläggningen Jollen, de rapporterar dock inte likadant som Pettersson, de glömmer att rapportera var och vilka som slogs eller också vill de inte att allmänheten ska få veta vad som sker i vårt land…

Södermanlands Nyheters version av samma händelse som ovan den 16 juli 2014.
Södermanlands Nyheters version av samma händelse som ovan den 16 juli 2014.

5 reaktioner på “Tillbaka på Jollen

  1. Vi svenskar blir hela tiden diskriminerade av dom s.k. pensionsräddarna ! Vart är sverige på väg ?
    SD 2014 och övertala folk att se sanningen !
    Själv övertalat en gamling i dag.

    1. Feta pengar, inte hör man SD Oxelösund säga något om Jollen. Och det ha väl sin randiga anledning. Ägaren ha väl lärt sig att det är bra att ha ett litet finger med i SD Oxelösund styrelse.

  2. ”De nya svenskarna” har hittat till biblioteket i alla fall? Snart vill inte svenskarna gå dit längre. Att försöka klaga hos kommunen är meningslöst. De rabblar bara sin mångfaldsramsa.

    1. Ha hittad till bibblan? ha du försökt att låna en Pc på bibblan när du är där. De finns bara till för nigger och muslimer.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: