SD satsar i Hjo


I det förra valet 2010 så var det ju dåligt med SD representanter i ett antal kommuner. Därför var det extra trevligt att läsa i vår lokaltidning att man i grannkommunen Hjo fått ihop en kommunlista med 6 representanter, vilket skulle motsvara ett röstetal på 20 procent.

Nu tror inte ens Lusharpan att SD når upp till 20 procent, men det är ändå glädjande att se att det finns kandidater och intrycket är att människor vågar ställa upp mera nu än tidigare trots alla smutskastningskampanjer från LO mfl.

Partiet har bildat en lokalförening där man flitigt träffas inför upptakten av valet. Man träffas var 14:e dag och diskuterar olika saker. Man har hunnit med ett torgmöte och har ytterligare ett på lördag. Målet är att kunna ta tre mandat i kommunalfullmäktige av det totalt 33.

Lusharpan önskar SD:s lokalförening i Hjo lycka till och hoppas att ni får användning av alla 6 kandidaterna efter valet.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.


5 responses to “SD satsar i Hjo

 • carlosknuten

  En sak som sällan lyfts fram då det gäller alla de tomma stolar som står och väntar på SD valda kandidater i många kommuner, och det är att det inte alls är konstigt att det är svårt att få folk att ställa upp på kommunnivå med tanke på alla de trakasserier/hot om våld och politisk taskspel från övriga partier..

  Gilla

 • Tony

  Jag tror att SD kommer att hamna över 20% , dom undersökningar
  som visas är friserade för att inte SD ska växa ytterligare,
  Svenska folket har inget annat val, om dom andra dårarna får
  förnyat förtroende kan nog landet betraktas som förlorat.
  Och skulle sossarna få makten , så kommer SD s resultat att
  vara en rejäl markering mot dessa att det får vara slut på den
  infernaliska idioti som växt sig stark i landet!

  Gilla

 • Nisse

  Sakta men säkert SD går framåt det är räddningen för Sverige tror på egen majoritet 2018. Då först kan vi stoppa detta vansinne som pågår och på börja hemtransporten av allt jävla dregg och i första hand se till dom som byggt upp Sverige (pensionärerna)

  Gilla

  • Kurt

   2018 en egen majoritet för muslimer menar du väl, Ni svenskar är alldeles för flata.Ni låter är knullas i röven utan vaselin av politikerna och kafferna

   Gilla

 • ossie

  Lycka till och se till att Ni inte får någon större byggnad ledig för då kommer Bert och vips är idyllen ett minne blott.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: