Vänsterns fina hat


”Politiker som hotas och misshandlas. Journalister som trakasseras och avstår från att skriva om ämnen som kan provocera. Den autonoma vänstern i Sverige är ett hot mot demokratin, men ändå försvaras den av många i offentligheten.”

Så inleder Ivar Arpi en bra text i tidningen NEO.

Artikeln är lång, väldigt bra och något ni ska läsa. Tänker därför inte återge dem, utan länkar bara till texten med följande citat som våldsvänstern riktat mot den liberala ungdomspolitikern Svea Hasanbegovic.

”Din äckliga borgarhora, den dagen vi ses bör du frukta för ditt liv.” ”Det vi ska göra mot dig är bara självförsvar, äckel.” ”Hur har du mage att klaga på våldet från oss, när samhället vi lever i slår tillbaka mot oss, tack vare kapitalister som dig.” ”Du ska dö en plågsam död.”


One response to “Vänsterns fina hat

  • ossie

    Läste just på Fria Tider om en rysk straffkoloni dit man skickar de värsta. vore lämpligt att köpa en del platser där för våra värstingar. Skulle dessutom troligen bli mycket billigare än att ha dem här.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: