SD jämställs med KRIS

På ledarsidan i vår lokaltidning här nere i Sveriges reservhuvudstad, så jämställs SD med KRIS Kriminellas Revansch I Samhället.) Anledningen till jämförelsen är att Helsingsborgs Dagblad ”avslöjat” att kommunalrådet Michael Rosenberg för tjugo år sedan dömdes för flera brott. Den som skrivit inlägget på ledarsidan och gjort detta fantastiska konstaterande heter Bo Ture Larsson och skriver för den fristående nyhetsförmedlaren SNB.

I och med att Michael Rosenberg engagerat sig i SD och på så sätt kunnat återvända till ett normalt liv är det som fått Bo Ture Larsson att jämställa SD med KRIS. Ett mycket märkligt synsätt. Bo Ture Larsson tycker att det varit bättre om Michael Rosenbergs ”rehabilitering skett någon annanstans än inom SD. Att en människa har ett brott som ligger 20 år tillbaks i tiden är tydligen något som Bo Ture Larsson tycker ska förfölja personen hela livet.

Lusharpan tror att om det handlat om tex Miljöparitiet så hade Bo Ture Larsson strött idel rosor över att en människa fått möjlighet att återanpassa sig i det vanliga samhället. Men nu handlade det om SD så nu gäller det att i vanlig god PK-anda passa på att kasta skit på partiet.

Lusharpan tycker att Bo Ture Larsson ska ta och läsa de utmärkta sammanställningar över brottslig verksamhet som vår redaktör ”Stefan K” har lagt upp här på Pettersson. Där hittar han garanterat betydligt bättre, färskare och omfångsrikare material till att kasta skit på övriga riksdagspartier.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.

 

2 thoughts on “SD jämställs med KRIS

 1. Bo Ture Larsson är väl precis så korkad som han ger
  intrycka av, han har väl inte plats i sågspånsbehållaren
  för annat än nidskriverier om SD. Annars kunde han kanske
  intressera sig för dom andra partiena lite grand, för där
  finns många smaskiga brott att ägna sig åt, till exempel
  när en högt uppsatt Miljöpartist som kör asberusad med
  2,15 promille i blodet, men det hade nog inte intresserat
  honom ens om denna kvinna kört ihjäl ett barn i sin
  framfart, för hon kommer ju från ett PK parti, och då
  gäller andra regler, enligt dessa fåntrattar till journalister

 2. Bo Ture Larsson fins inte. Han är en av ”Svenska Nyhetsbyrån” påhittad och helt fiktiv person. En pseodonym, typ. Men ”Svenska Nyhetsbyrån” är mycket intressant, och värd att analysera. Där finns kopplingar till AFA, och t.o.m Putin! En kombination som inte är så vanlig. Ryssarna är inte så förtjusta i ny-stalinister, så det ska bli intressant att se vad jag får för svar från deras ambassad.. 🙂

  http://www.snb.se/redaktion/

Kommentera