Dror igen

Igår släpades vänsterpartisten Dror Feiler bort mellan två stadiga civilpoliser när han störde mötesfriheten i Visby.

Skärmklipp

Det är tredje gången det sker på bara några månader. Mest anmärkningsvärt var det när han som femte namn på Vänsterpartiets EU-lista uppträdde så här när SD hade val-möte.

2_1

Nu finns stollen med på den riksdagslista som Vänsterpartiet i Stockholm tagit fram.

2

M.a.o. för han en undanskymd roll hos Vänsterpartiet, kanske just p.g.a. hans märkliga sätt att debattera politik på. Jonas Sjöstedt vill väl inte att karln plockar fram sin saxofon i plenisalen när någon av de många Sverigedemokraterna äntrar talarstolen fr.o.m. i höst.

11

 

 

12 thoughts on “Dror igen

  1. Vi flesta, väntar ivrigt på, att vänsterpartiet ska plocka bort ” mistluren ” från sina valbara listor.

    Har svårt att förstå, att ens någon i V, kan tänka sig lägga en röst på denna odemokratiska person. Snarare tvärtom, en solklar röst för nödutgången.

    • Dror hatar nazister med viss rätt men Dror gillar Hamas som är nazismens arvtagare och vill göra det Hitler gjorde…undrar vad han lever på, jag misstänker att han knappast sköta ett jobb…

  2. Judar är väl representerade när det gäller nobelpristagare och genier.
    Är de lika väl representerade när det gäller mentalpatienter?
    Jag menar, det brukar finnas en symmetri här.
    Älskar själv Israel och judar, dock ej denna Feiler.

  3. Idel idioter inom kommunisterna -som vanligt! Malin Björk är ett annat missfoster -och kommunistiskt toppnamn till Bryssel. Hon som tog över flygkaptenens roll inför en flygning mellan Östersund och Stockholm härförleden. Kaptenen hade gett order om att passagerarna skulle ta på sig bältena och Malin Björk gav kontraorder att passagerarna skulle ta av sig bältena! En klar säkerhetsrisk att ha denna brottsling ombord på ett flygplan och jag kan bara hoppas att hon blir bannlyst för tid och evighet. Hon kan cykla om hon nödvändigtvis skall till Bryssel i något ärende!
    MVH
    Janne

  4. Skicka hem eländet till de sina så får de ta hand om hans vårdkostnader. Jag blir ”kränkt” av alla importerade multikulturister som förvägrar oss att kräva våra rättigheter.

  5. Utöver att han är en Israelisk landsförrädare, så är han även
    vänsterpartist? En del går det verkligen utför!

  6. Patetisk liten figur, ålderdom kan förvandlas till barndom, finns medicinskt bevisat. Det är egentligen bara att nonchalera, nu får han tyvärr det han mest eftersträvar…………uppmärksamhet !

  7. Det måste helt enkelt vara något som är allvarligt fel i hjärnkontoret på den stollen.

    • Det trodde även polisen i Stockholm,och åkte iväg honom till psyket på S:t Görans sjukhus,vid en liknande ”aktion i stan”….

Kommentera