Dödens fält i Irak


ISLAM. Enligt analyser av satellitbilder och fruktansvärda bilder postade av muslimerna i ISIS så har organisationen mördat upp till 190 fångar på fyra dagar. Human Right Watch säger att de sunnitiska muslimerna avrättat 160 till 190 män på två platser i Tikrit mellan den 11 och 14 juni.

Två diken fyllda med kroppar har identifierats genom satellitbilder och avstämningen med landmärken.
Den första avrättningsplatsen är ett fält nära ett palats som tillhört diktatorn Saddam Hussein, vid floden Tigris. Den andra platsen visar fångar skjutna i huvudet men läget har inte kunnat pekas ut.

HRW menar att bilderna är starka bevis för hemska krigsbrott.

ISIS/ISIL:s mål till att börja med är troligen att återupprätta Stor-Syrien och göra det till en islamistisk stat för att sedan fortsätta med drömmen om kalifatet. Stor-Syrien omfattade nuvarande Syrien, Libanon, Jordanien, Palestina/Israel, delar av Turkiet, Cypern, stora delar av Irak och Egypten och det är bara början om galningarna inte stoppas.

Storsyrien

Daily Mail 


11 responses to “Dödens fält i Irak

 • Tokigt

  Finns det någon som kan berätta något positivt om islam utan s.k. sekt-prat ? Livskvalité , människovärde, demokrati, utveckling, teknologi osv. ?
  SD 2014 !!!

  Gilla

  • Naivtive

   Nä, jag kommer inte på något, tyvärr.

   Om jag inte missminner mig så efterlystes detta svar tidigare på denna blogg för en ganska lång tid tillbaka. inget svar då heller.

   Gilla

 • Agnostiker

  Tja, religionen kan missbrukas. Så har det varit i alla tider. En religion man inte själv har väcker ofta motstånd.
  För att få makt över människor kan religionen utnyttjas. Att förtala en främmande religion är inte heller ovanligt och tjänar samma syfte , vi och dom. Där vi naturligtvis är bättre.

  Gilla

 • Agnostiker

  Tja , religioner kan utnyttjas både på ett bra sätt eller tyvärr ofta på ett dåligt. Faktorer som ekonomi och dyligt påverkar nog också folks dragning till extremism.

  Gilla

 • Varg i Veum

  Då vänstertomtar hellre kastar sten och stör demokratiska möten än argumenterar i sak på sk ”främlingsfientliga” bloggar så hoppar jag in här kamouflerad som representant för svensk vänster och upprepar den idag så förutsägbara loskeln:

  ”Detta har inget med islam att göra! Faktum är att islam självt har inget med islam att göra! frågan är faktiskt om Allan himself eller den dära Muhammed har någonting med islam att göra! att ni främlingsfientliga islamofober inte fattar en sån enkel sak visar att ni är islamofober!”

  Gilla

 • Tony

  Islam, Fredens religion????????

  Gilla

 • Kurt

  så länge muslimer slakta muslimer i muslimska länder är det helt ok. Men sofort de sticker it sina tentakler i delar av den civiliserade världen bör Väst slå till. Det är ett skämt att Väst tillåter några dårar i medeltidsländer att ha så mycket inflytande i V. världen. Jämna Mecka, Medina med marken. Ta oljefälten och återställ ordningen i världen.Sticker de upp och ställer till med bråk kan man säga på god Tyska, ”Wir haben auch andere Metoden”.
  Se till att normal Araben få ett dräglig lig när han skiter på koranen, så lugna de när sig. Och Islamister, som sagt ”Wir haben auch andere Metoden”!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: