Sommarpratande fascist!


Idag klockan 13:00 är det dags för årets serie av Sommarpratare i radions P1. Premiärpratare är Jason ”Timbuktu” Diakité, född i Lund soch han ska prata om rasism. Det kan ni lyssna på om ni vill.

– Pettersson påstår att Jason ”Timbuktu” Diakité är en nyfascistisk antidemokrat. Jason ifrågasätter i låten ”Svarta duvor & vissna liljor” den demokratiska värdegrunden i Sverige och för det får han priser och blir medias kelgris.

I Sverige försöker vi påverka människor att tolerera andra och deras åsikter, vi inser att man inte får elda upp moskéer för att man inte gillar islam och att man inte får spöa invandrare för att man är kritisk till regeringens invandringspolitik.

Jason Diakité hyser däremot andra åsikter, hans budskap är att hade han varit med på det så kallade ”Järnrörsbråket” hade han ”Kungsgatan med Soran, hade jag varit med hade jag tagit järnröret och lagt dem i koma alla tre. Fuck SD med Jimmie i spetsen, sänker en sänker två, ja då springer nog resten”,rappar Kartellens Sebbe ”Staxx” Stakset men Jason har skrivit texten.

Miljöpartisten Timbuktu rappar senare: ”piskan viner tills vi går passgång, dunkar Jimmie gul och blå hissa i en flaggstång”.

Det finns många människor i Sverige som anser att invandringsfrågan borde diskuteras. Timbuktu anser att de människorna är rasister och ska dunkas gula och blå och läggas i koma. Han förespråkar våld framför demokrati och det är fascism.

Timbuktu säger att han vill bekämpa rasism och det vill han göra genom att legitimera våld mot Sverigedemokrater och det otäcka med detta är Jason ”Timbuktu” Diakité hyllas i media och av etablissemanget medan Sverigedemokrater behandlas som spetälska…

…så vill ni lyssna på en våldsbejakande nyfascist så gör det på SR P1 klockan 13:00


14 responses to “Sommarpratande fascist!

 • Årets sommarvärdar presenteras | Petterssons gör skillnad

  […] året väckte nyfascisten Jason ”Timbuktu” Diakité och rasisten Athena Farrokhzad en hel del uppmärksamhet för sitt hat mot infödingarna i […]

  Gilla

 • Invandrad sommarpratare sprider fördomar och hat om svenskar | Petterssons gör skillnad

  […] pratade om EU:s migrationspolitik och verkade precis som hennes kollega Timbuktu hata Sverige och svenskarna […]

  Gilla

 • Ruben

  Här en av den nya kulturelitens omdöme om varför Krumbuktos ”konstnärliga resurser” inte bör slösas bort som ”kulturminister”.
  http://www.sydsvenskan.se/kultur–nojen/mona-masri-vilket-sloseri-det-vore-att-ha-timbuktu-i-riksdagen/

  Gilla

 • Patrioten

  Man drar hellre bort sina egna fingernaglar, en efter en än att lyssna på Jason Diarré!

  Gilla

 • Tony

  Tänk att sådana inavlade skitstövlar som denne” Krumukto”
  kan få ett eget program och stå och sprida gift över andras
  åsikter. Men fanskapet tänker visst kandidera som politiker för
  vänsterjönsarna , och då får han väl öva upp dom fåtal glosor
  som han kan, och vänsterkräk har ju en speciell plats i det
  alltid oberoende och neutrala SR!

  Gilla

 • Tomas

  Nej, tack! Jag klarar mig, jag också.
  För mig har den där inget utrymme till någonting. Vi behöver det till oss själva, han ska bara väck från vårt älskade Sverige så fort som möjligt.

  Gilla

 • Wally Walrus

  Jag minns med vemod den gamla goda tiden då man kunde njuta av sommarradion med Torsten Ehrenmarks trevliga och opolitiska kåserier i sommarvärmen.
  Numera är det enbart vänster-, feminist och islamistpack som förpestar tillvaron för oss.
  Något måste göras för att eliminera alla femtekolonnare som ockuperat landet, och det omgående.

  Gilla

 • biran

  En efterbliven missväxt, som gjuten för den opartiska kommunistradion.

  Gilla

 • ossie

  Tänker inte lyssna på denne stendumma neger.

  Gilla

 • Stenbock

  Pettersson:
  Om jag förstått det hela riktigt av dina rader ovan,är ju detta en närmast perfekt skickad företrädare för nya landet ! Men kära nån.finns det verkligen förutom de redan frälsta,någon som lyssnar till sådant dreck från en importerad blatte ?

  Gilla

 • Crilla

  Jag orkar inte lyssna på kommunistradio längre. Massa unga kvinnor med larvig dialekt som försöker briljera. Skola om dom till hemmafruar!

  Gilla

 • huginomunin

  Osmakligt av SR att sätta denne hat-fascist som sommarpratare på Midsommardagen, den svenskaste av alla dagar. Även resten av sommarpratarna visar liknande tendenser. Annat var det på Torsten Ehrenmarks dagar!
  Själv blir det inget sommarlyssnande för min del, utom möjligen Svante Pääbos i augusti.
  Och efter dagens sommarprogram tror jag att man har att vänta en lyssnarstorm, om det nu blir några lyssnare alls.

  Gilla

 • Ruben

  Kanske kunde varit värt att lyssna på vad en blivande kulturminister har på hjärtat, men tyvärr så avstår jag från att lyssna på rappakaljan och Negermusiken.

  Gilla

 • Varg i Veum

  Näe… har viktigare saker att göra, som att försöka få bort det där jävla navelluddet jag har! Det lär inte komma någonting tänkvärt i programmet, mest samma gamla skåpmat vi redan hört. Hans propagandatal (fullt med känslor förstås) till nationen är mest till för de redan troende..

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: