Isis – de ”fredliga och humana” i Irak

Den Muhammedanska ISIS gruppen i Irak har lagt ut en serie bilder från sin verksamhet i Irak, troligtvis för att visa hur ”human och fredlig” den Muhamedanska läran är.

Nästa sida visar hur en sorts muslimer behandlar en annan sorts muslimer och andra oliktänkande….

”I Guds namn, den barmhärtige”

m1 m2 m3 m4 m5

Enligt uppgift HÄR har man avrättat cirka 1700 tillfångatagna Irakiska soldater.

Om någon mot förmodan vill se mer bilder av dessa ”framgångar” för den ”humana och fredliga religionen” så finns de HÄR

17 thoughts on “Isis – de ”fredliga och humana” i Irak

  1. Nu har det otroliga skett…USA har övergett sina vänner i S-Arabien,och nu beslutat att ingå samarbete med deras tidigare ”största djävul” Iran !
    Så fort kan allt ändras….Kerry framförde detta sensationella beslut nu på eftermiddagen.

  2. Jag är irakier och shiamuslim. Dessa bilder sårar mig. ISIS har älskare i sverige. Men inte alla muslimer är som dom. Må de dö en smärtsam död för att de gör så mot det irakiska folket. De har patetiska regler som att en kvinna inte får gå ut eller sitta på en stol. ÅH!! Jag är så arg!!!! Nu hoppas man på det bästa och hjälp från alla möjliga länder

    • @Sara
      I första hand ska du be Englands Tony Blair,och gamle Bush i USA om hjälp till ditt land,som ju dessa två förstört och drivit i fördärvet.
      De var dessa två idioter som startade kriget mot Irak och Saddam !
      F.ö.lär nu ingen levande,kunna samla alla de olika folkslag,som nu finns inom Irak för att skapa en varaktigt fred.
      Endast en diktator med hårda regler skulle ev. kunna bilda en någorlunda grund,för ditt framtida land.

    • Sara..
      Vist och så är vi dum nog att ”Hjälpa” Muslimerna och som tack bli vi bespottade och hotade, ni få ta reda på ert eget skit själva. Om en Shia döda en Sunni eller vice versa se jag det som självsanering.
      Vi i väst bör slå en järnring runt era länder så att ni och er så kallade religion (Cancer) inte kan sprida sig till den Civiliserade delen av världen som ha lämnad medeltiden bakom sig för så där 500 år sen.

  3. Alla är civilt klädda av dem som avrättas, vilket är ett tecken på att de var civila och därmed har ett brott mot krigets lagar begåtts av dessa sunnimuslimer. Även om de hade haft uniform, så kräver krigets lagar att soldaterna transporteras bort från fronten och ges den läkarhjälp de behöver. Dessa Muhammeds stråtrövare förtjänar inget annat än att hängas när de en gång infångas. Detta är Alis Sunnimuslimer, de förtjänar endast döden på allra värsta tänkbara sätt.

    • ”de förtjänar endast döden på allra värsta tänkbara sätt.”
      Dvs bli gris- och hundfoder…

    • De är inte alis sunnimuslimer de hatar Imam ali(as). Imam alis anhängare är shia muslimer. Isis slaktar shiamuslimer.

      • @Sara
        Vi talar inte profeten Ali !
        Vi på Peterssons talar om vår egen islamist,som liksom några araber ytterligare,bär samma namn !
        ”Vår” Ali har inte visats sig senaste tiden,bortsett från när han anonymt trycker ”tummen ner”. 😉

      • Sara det som Stenbock skriver är sant. Ali 1948 eller islamskinfo kallas han och är vår husarab sedan länge. Han har inte kunnat släppa oss, för han beundrar oss för att vara först med de flesta nyheterna, särskilt i Mena-länderna.

      • Sara
        Och Shia dödar Sunni, och så länge ni hålla det inom era gränser är det helt OK, men sprid inte är skit till oss. Vi hade vårt roliga under 30 åriga kriget mellan protestanter och Katoliker.

    • Shia är inte ett dugg bättre, se på Iran. Sen dessa idiotiska mullorna tog över ha skiten med Islam. Cancern förkommer i olika former och namn, här heter den antingen Sunni eller Shia olika namn men lika dödliga om den tillåts att bilda metastaser i världen.

  4. Pettersson sänd dessa bilder i rekomenderat brev till Svenska regeringen
    dom har fortfarande inte förstått vilka parasiter man tar in i Sverige !!!

  5. Man blir nästan benägen till att tro att de hämtat inspiration från SS-Panzer-Division Totenkopf, när man se deras emblem och flagga,

    • Förolämpa inte de Soldater som kämpade i Waffen SS, för övrigt den enda SS del som blev frikänt i Nürnberg.

      • @Kurt
        Det var ej heller min mening att förolämpa dem, det går inte att dra paralleller mellan ett elitförband, banditer och stråtrövare. Det är närmast ett hån att de försöker efterlikna standarten.

    • förmodligen tvärt om. Hitler beundrade islam och sen kom Haj amin al Husseni och hälsade på och fick en fin generalsuniform till tack för sina insatser på att döda judar. ”Lika barn leka bäst” vilket här anses bevisat.

Kommentera