Det barbariska islam skildras felaktigt enligt Ullenhag

SUDAN. För en tid sedan var Meriam Ibrahim med i varje nyhetssändning för att hon dömts till döden för att hon vägrade bli muslim och till 100 piskrapp för att hon gift sig med en kristen. Efter internationella protester lovade Sudans ledare att hon skulle släppas men det finns fortfarande inga tecken på hennes frisläppande. Meriam fängslades i september och hon blev tvungen att föda sin dotter Maya i fängelset, fastkedjad i sängen. I fängelset har hon även sällskap med sin 20 månader gamla son.

2014-06-12_0949

Nedan en video från 2010 där en kvinna hukar och skriker om nåd samtidigt som den sudanesiska regeringens  poliser hånar och piskar henne, det är det öde som väntar tvåbarns mamman Meriam Ibrahim som först ska få 100 piskstraff för att hon gift sig med en kristen man och sedan hängas för att hon vägrar bli muslim. Allt enligt muslimska sharia-lagar.

Att många människor, bland annat vi på denna blogg påtalar detta har fått vår integrationsminister att kraftsamla mot islamofobin. Läs HÄR. Vår integrationsminister (det borde egentligen heta anti-integrationsminister) säger bland annat….Vi måste vara uppmärksamma på bilden som sprids av islam och muslimer. Det är ofta en gravt förenklad och negativ bild som med kraft förmedlats allt sedan terrorattackerna i New York 2001. Muslimer skildras alltför ofta i en negativ kontext, till exempel i samband med våldsamheter och kvinnoförtryck…

…Fördomar om islam som en primitiv religion och att islam är omöjlig att kombinera med demokrati florerar. Det handlar om en intolerant syn där muslimer klumpas ihop till ett kollektiv där alla personer med muslimsk bakgrund anses dela samma kultur och samma åsikter…

-Pettersson som är en stolt islamofob undrar varför Integrationsministern tycker det är problematiskt att muslimer skildras negativt i samband med våldsamheter och kvinnoförtryck? Tycker Myten att sharia är bra?

Dailymail

TIDIGARE 2014-05-27. Dödsdömd kristen kvinna födde barn i muslimskt fängelse

Meriam Ibrahim, som dömts till döden för att hon vägrar överge sin religiösa tro har fött ett barn i ett fängelse nära huvudstaden Khartoum i Sudan enligt hennes advokat.

2014-05-27_1917

27-åriga läkaren Meriam Ibrahim dömdes till 100 piskrapp och avrättning genom av en domstol i Sudans huvudstad Khartoum. Meriam, som födde en baby i morse har också en 20 månader gammal son hos sig i fängelset, dömdes för äktenskapsbrott och avfall från islam.

Meriams pappa var muslim men övergav familjen när Meriam var sex år och hon betraktas som muslim trots att hon uppfostrats som kristen av sin mamma. 2012 gifte hon sig med en kristen man, och för det har hon nu dömts till 100 piskrapp. Dödsstraffet utdöms för att hon avfallit från islam, vilket är ett brott mot landets sharialagar.

Fru Ibrahim dömdes för äktenskapsbrott med motiveringen att sitt äktenskap med en kristen man från södra Sudan var utan laga kraft enligt islamisk lag, som säger att muslimska kvinnor inte kan gifta sig med icke-muslimer.

-Pettersson anser att islam är galenskap och i Sverige surrar muslimerna om religionsfrihet samtidigt som de flyttar fram sina positioner steg för steg.

Var är alla ”moderata” muslimer som PK pratar så mycket om, varför protestera de inte? Tänk tanken att det var tvärtom – om en muslimsk kvinna dömdes till döden för att hon var muslim och vägrade avsäga sig sin tro – då skulle hela världen stå i brand och kristna skulle mördas överallt…

BBC  Tidigare HÄR 

8 thoughts on “Det barbariska islam skildras felaktigt enligt Ullenhag

 1. Det är nästan så man önskar att Ulltupp fick samma behandling som
  kvinnan fick. Då först kanske han inser vad som kommer att hända i
  Sverige i nära framtid om importen av muslimer inte omedelbart stoppas !

 2. Mr Ullenfjant har nog stor anledning att skyndsamt lämna
  landet ifall lyckan skulle vara framme att hela det vrickade
  mångkulturprojektet havererar!

 3. Notera hans definition av sk ”islamofobi” Det är alltså en sjukdom att vara negativ till just islam. Att synliggöra uppenbara negativa strukturer inom islam är en psykisk sjukdom enligt alla ”psykologer” som kan allt om islam.
  Apropå det så rekommenderar jag Ethno press inlägg om det här med psykiska sjukdomen. Det visar sig att kvinnor i t.ex. afghanistan, eller varför inte kristna (och förmodligen andra religioner) och homosexuella i muslimska länder, också lider av den psykiska sjukdomen. Det är lustigt hur en sån pandemi kan uppkomma ur ”fördomar” http://www.ethnopress.se/?p=1175

 4. Sånt här försvaras bara av galna muslimer och en och annan galen svensk. Men när muslimska fruntimmer i Sverige ljuger om att de blivit slagna av svenskar, trots att de fått stryk av sina egna män, så reagerar dessa galna svenska satkärringar med att skylla allt på infödda svenskar, och tar på sig muslimsk slöja för att stödja den ljugande muslimen, som är en samisk konvertit. Då står denna kärringrörelse på randen till ett krig.

 5. Tänk om Ulltott kunde lära sig att när muslimerna blir tillräckligt många då blir det alltid inbördeskrig….

Kommentera