Tre mindre modiga män från Palestina


I dagens lokaltidning här nere i Sveriges reservhuvudstad, kan man läsa en av de snyfthistorier som PK älskar att publicera. Det handlar om tre män från Palestina, Rami, Hickham och Hamam. De kommer från Gazaremsan, där läget tydligen är väldigt besvärligt, vilket Lusharpan har svårt att tro när man läser de inlägg som publicerats tidigare på Pettersson. Varuhusen verkar välfyllda och människorna feta. Är det något bråk så beror det oftast på att Hamas fyrar av raketer mot Israel.

Trion är ett gäng riktiga karlakarlar som lämnat fruar och barn i Palestina och stuckit till Sverige. Här är det riktigt besvärligt, för man får nämligen vänta på sitt besked om uppehållstillstånd. Det påstås att en del av deras grannar på asylboendet fått besked efter en vecka. Något som Lusharpn tvivlar på, även om våra politiker har bråttom att importera valboskap inför valet.

Lusharpan förstår att man har bråttom. Det gäller att få hit hela familjen så man kan avnjuta den frikostiga svenska bidragsfloran. Den är bättre än 72 oskulder i paradiset.

Och så var det ju det här med pengarna. De räcker inte till för att gå på gymmet eller badhuset. Efter att man skickat hem en försvarlig del naturligtvis. Det är naturligtvis taskigt av Sverige att man inte kan ställa upp som socialbyrå åt hela världen även om våra politiker gör stora ansträngningar åt det hållet.

Det finns heller inget att fördriva tiden med påstås det, så man får anta att man redan behärskar det svenska språket till fulländning annars borde det ju finnas en del att pyssla med där. . Sedan kan man ju alltid fundera över kvaliteten på gymmet och simbassängen i Gaza. Måste ha varit fantastiska eftersom man saknar dem så, nu när man kommit till Sverige.

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.


3 responses to “Tre mindre modiga män från Palestina

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: