Våldtäkt på asylboende

Ännu ett brott har begåtts på ett hem för ensamkommande flyktingbarn.

En 17-årig ensamkommande på ett asylboende i Piteå greps i helgen för en våldtäkt på en 40-årig kvinnlig anställd.

Vandalism, misshandelsfall, handel med droger, trakasserier, och nu en våldtäkt. Det är vad som sker på asylboenden för ensamkommande barn. Då har jag ändå inte räknat in de klagomål, de upplopp och de protester som riktas mot allt och alla p.g.a. dålig mat, för få datorer, för lite pengar, för långt till nöjesliv, shopping och annat som dessa utsatta barn genomlider i landet de flytta till.

När ska folk begripa att alla dessa barn inte är de jollrande små telningar som media, politiker och myndigheter vill slå i folk? Nu får vi vänta och se om vänstern skyller brottet på det rasistiska Sverige eller om de tar kvinnans parti…med tillägget att vi inte ska dra alla över en kam…vilket vi heller inte gör, men små skitstövlar som gnäller och ställer till med jävelskap i landet som tagit emot dem med öppna armar, har jag noll sympati för.

8 thoughts on “Våldtäkt på asylboende

  1. En 17 åring kan ju gott och väl vara över 20 och jag tycker det är för lågt av Olli Rein att insinuera att det inte skulle vara våldtäkt.

  2. Den här ”mannen” kommer nog att få sitt PUT långt innan min fru från Kina, som jag varit gift med i nästan 2 år, eventuellt får sitt.

  3. Reportern benämner brottslingen som ”den 17-åriga mannen”. Då kan man skicka tillbaka svinet direkt till det muslimska helvetesland han kommer ifrån. SR-reportern har tydligen åldersbestämt kräket.

    Man är inte en man förrän man fyllt 18 år. Således ingen ensamkommande trojan alltså!

  4. Du har tappat ditt ord och din papperslapp,
    du barfotabarn i livet.
    Så sitter du åter på handlarns trapp
    och gråter så övergivet.

    Vad var det för ord – var det långt eller kort,
    var det väl eller illa skrivet?
    Tänk efter nu – förrn vi föser dej bort,
    du barfotabarn i livet.

    • Betänksamt av dig Olli! Men ödsla ej Ferlins vackra ord över sånt här avskum.

  5. Men det är ju bara barn, att de sen är lite mer brådmogna och företagsamma måste vi ju ha överseende med.

  6. De som direkt visar en kriminell och överlägsen attityd ska bara skickas hem utan något snack om saken. Det är bäst att plocka bort rötäggen på en gång. Då har de ju inte blivit alltför bortskämda. Sedan att en 40-årig kvinna inte kan hantera en sjuttonårig pojke bättre har jag svårt att tro på. Kanske var det vad kvinnan ville? Batikhäxorna har en helt annan agenda än vi mer normala människor.

Kommentera