”Socialdemokraterna och SD de stora vinnarna”


Rubriken kommer från dagens lokaltidning här nere i Sveriges  reservhuvudstad och avser resultatet av EU-valet i vår grannkommun Tibro. Tibro tillhör de kommuner i landet som har blivit välsignade med rejäla högvinster i Invandrings-lotteriet, så det vore synd att påstå att resultatet kommer som en överraskning.

Socialdemokraterna fick 33 procent av rösterna i Tibro, jämfört med 24 procent för riket. SD fick 13 procent i Tibro jämfört med 10 procent för riket. SD blev därmed andra största parti i Tibro.

Lusharpan är inte särskilt förvånad. De ekonomiska problem som Tibro kommun har har vi redogjort tidigare för i ett antal inlägg här på Pettersson. Sakta men säkert så börjar det gå upp för Tibros invånare att det finns ett samband mellan hög invandring och dålig ekonomi.

Lusharpan kan dessutom glädja Petterssons läsare med att resultatet i Sveriges reservhuvudstad är ännu bättre. Där fick Socialdemokraterna 30,3 procent och SD 14,9 procent. Även här är SD andra största parti i omröstningen.Vi får hoppas att siffrorna för SD står sig eller blir ännu bättre i det kommande riksdagsvalet.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: