Rumänska elittjuvar tömde åtta hus på bara en dag


DANMARK. Två rumäner hade bagaget fullproppad med stöldgods på bussen hem. Nu åtalas de för 44 villainbrott, åtta av dem begicks på bara en dag.

På bara tre veckor plundrade de två rumänska elittjuvarna tjugo villor på Själland för långt över 1,3 miljoner kronor.

Det är vad åklagaren hävdar och kräver att de två rumänerna, 29 och 33 år, dömdes till hårda fängelsestraff för organiserade inbrott, när rättegången mot dem startar nästa vecka. De nekar till brotten. De åtalas för 44 villainbrott begångna från mitten av januari till början av februari i år, men rumänerna hade också stulna varorna från andra inbrott.

Tjuvgodset och tjuvarna transporteras med ett bussföretag, XXL Tours, som danskarna kallar Hälarexpressen och som varje vecka kör tur och retur mellan Rumänien, Köpenhamn och Stockholm.

-Pettersson tycker det är konstigt att alla tjuvar kliver av i Danmark och alla zigenare som åker vidare till Sverige är hederliga och dem ska vi enligt PK tycka synd om…

 Ekstrabladet    Hälarexpressen


3 responses to “Rumänska elittjuvar tömde åtta hus på bara en dag

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: