Gruppvåldtäkt utförd av “barn”

KALIX. Det är som vanligt när det gäller gruppvåldtäkter, ni ser namnen nedan. -Pettersson undrar om inte PK-media och 7-klövern kan dömas för medhjälp när de gång på gång konsekvent vägrar att nämna vilka våldtäktsmännen är och därmed lurar flickor, ofta vilsna att umgås med farliga människor.

 • Sofi, Haji Mustafa Sofi, 1981, bor tillsammans med Mustafa Rashid Mustafa, KALIX. Sofi är misstänkt för våldtäkt den 21 maj 2014 i Kalix.
 • Zabazdastzai, Hilal Ahmad, 19960326, KALIX. Zabazdastzai är misstänkt för våldtäkt den 21 maj 2014 i Kalix.
 • Rashid Mustafa, Mustafa, 19870315, KALIX. Rashid Mustafa är misstänkt för våldtäkt den 21 maj 2014 i Kalix.
 • Jafari, Daniel Fattah. 19960904, bor på grupphemmet Norrskenet i Skellefteå. Jafari är misstänkt för våldtäkt den 21 maj 2014 i Kalix. 

Pojkarna har tilldelats varsin försvarsadvokat enligt beslut av tingsrätten.

Visst är de små flyktingbarnen mellan 14 och 18 år söta. (OBS bilden är inte på personerna i artikeln)

Grupphemmet Norrskenet är beläget i centrala Skellefteå och här bor ensamkommande flyktingbarn i åldern 14-18 år som fått permanent uppehållstillstånd. Vi har plats för åtta ungdomar. Lokalerna består av fem hopslagna lägenheter och ungdomarna har varsitt rum. Det finns också ett antal gemensamma utrymmen.
Grupphemmet Norrskenet är beläget i centrala Skellefteå och här bor ensamkommande flyktingbarn i åldern 14-18 år som fått permanent uppehållstillstånd. Vi har plats för åtta ungdomar. Lokalerna består av fem hopslagna lägenheter och ungdomarna har varsitt rum. Det finns också ett antal gemensamma utrymmen.

TIDIGARE. Fyra män greps i veckan efter en misstänkt gruppvåldtäkt. Våldtäkten ska ha inträffat i ett bostadshus i Kalix i onsdags. – De misstänkta är frihetsberövade och vi inväntar nu en eventuell häktningsförhandling, säger Inge Barsk på polisen i Norrbotten.

Det var i onsdags kväll som polisen larmades till en bostad i Kalix. Enligt uppgifter till Aftonbladet fanns det fyra män och en kvinna i lägenheten.

Kvinnan som skulle åka buss ska senare ha träffat på flera kamrater som undrade var den andra kvinnan var någonstans. Kompisgänget återvände till huset för att kolla om deras vän var okej.

De fyra männen ska då ha förgripit sig på henne. Polis tillkallades och de fyra männen kunde gripas, misstänkta för våldtäkt. Polisen är officiellt mycket förtegna om händelsen.

-Pettersson påstår utan att veta att det är babbar inblandade och det är inte fördomar utan erfarenhet. På Flashback står det att det är två ”ensamkommande barn” från Afghanistan och två andra icke-svenskar som är gärningsmän och att flickan är en 16-årig svenska men det nämner naturligtvis inte Aftonbladet…

2014-05-25_0657

 

13 thoughts on “Gruppvåldtäkt utförd av “barn”

 1. Kan informera om att tjejen inte var 16 utan 20 och hon skriver själv på hennes ask att hon då inte blivit “knullad”. Sen för det andra så är bilden du lagt ut inte på dom personerna utan de är på några andra..

 2. Varför ställer ingen reporter frågan om gruppvåldtäkterna och vilka förövarna är till Gudrun Schyman?

  • Eller till Mona Sahlin som introducerade gruppvåldtäkter i Sverige med sitt engagemang för muslimerna,eller varför inte till Maud Olofsson?

 3. Att se dessa flinande äckel och veta att dom flinar åt landets klemande med grovt kriminella varelser får en att framkalla kräk känslor!

 4. Varför har vi ens det här i vårt land. Vi saknar arbeten och bostäder för grupperna, vi har inte kunskap om följderna som kommer i deras spår, det enda vi har är en massa svenskar som också är arbetslösa och har fått sysselsättning med att arbeta med grupper som vi inte efterfrågar. Vi sysselsätter tidigare invandrade grupper med att ta hand om nyinvandrade, kan man kalla detta för Ebberöds bank ?
  Vi föder och göder människosmugglare och blundar för rovgiriga uthyrare, ser en kolossal egoism i hela sk*en.
  Vilken hjälp på plats i deras länder och närområden alla dessa pengar hade gett plus att vårt land hade förskonats då främmande kulturer tar med sig sin “kultur”som går “stick i stäv” med vår. Dessutom är vi inte rustade enligt vår lag för att handha detta. Men advokaternas ekonomi lider inte av tomma plånböcker, allt betalt av skattebetalarna.

 5. Vidrigt! Men nu har vi ett feministiskt parti på frammarsch som säkert kommer att ta itu med detta snarast.

  Vad jag tycker om “ensamkommande baarn” skulle jag vilja diskutera med batikhäxan som skrek det på Debatt.

 6. Vi kan här klart konstatera att en del av våra immigranter inte har gängse värdegrund med oss andra. Här gäller tydligen inte alla människors lika värde. Det är bara Jan Helin och hans anställda på Fekaliebladet Aftonslasken som kan komma fram till att man har samma värdegrund, och ska åtnjuta samma värde som alla andra. Jag tycker att Jan Helin och hans fru, som har en dotter i rätt ålder, ska bjuda hem denna pojkgrupp, och som goda förälder lämna ungdomarna i fred och besöka någon av sina lattedrickande knarkliberala vänner under den kommande helgen. Sniffar man sen eller röker på, så tror man ju att allt ordnar sig till det bästa och att samma värdegrund gäller för alla.

 7. Tack Pettersson..
  Då vet vi att gränsen för att kallas barn ligger åtminstone,vid 33 år i nya Absurdistan ! Nu väntar vi på åldersgränsen för att denna grupp skall beviljas allm.pension.Ligger den månne vid 35 år ???
  Om nu terrorgruppen Boko Haram kan betraktas,som en berikning för landet,kan Norrland känna sig stolta just nu !Som första del av riket,har denna bosatt sig i er landsdel.

 8. Tycker inte ett dugg synd om tjejen, umgås man med dessa Djur få man räkna med att bli “Biten” våldtagen. Det är som hoppa in till svältande hyenors inhägnad och tro man klara sig. För de är ju så “Gulligt”.

  Icke desto mindre bör dessa Djur kastreras med en Polygrip.

Kommentera