Sponsra en parkbänk

Vi har tidigare berättat om Skövde kommuns dåliga ekonomi och de grepp men tagit bl a vad gäller äldre vården. Som vanligt är det de svaga isamhället som drabbas.

En av de stora orsakerna till att Skövde kommun dras med stora underskott är att man dragit en av högvinsterna i invandringslotteriet. Nu kommer kommunen med nästa djärva grepp för att få ihop ekonomin. I vår lokaltidning så erbjuds hugade spekulanter att sponsra en parkbänk. Som motprestation så får man sitt namn på en liten plakett på bänken.

Tidigare har boende i Strömsund fått ett liknande erbjudande, fast då gällde det lyktstolpar.

Lusharpan tycker att kommunalrådens krumbukter för att få ekonomin att gå ihop börjar på att bli rent patetiska. Vad kommer nästa steg att bli ?? Sponsra en semester för ett kommunalråd. Gärna ”all inclusive”.

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.

4 thoughts on “Sponsra en parkbänk

  1. Trodde att sånt bara förekom i USA. Har sett reportage där boende i städer fick sponsra gatlyktor o.dyl. för att slippa betala högre skatt. Här sponsrar vi gatlyktor för att kunna ha en massinvandring.

  2. Här kan man verkligen tala om nedmontering av välfärden. Det är fler orter i glesbygden här uppe som mister gatulyse. Samma belysning som en gång betalades med ideellt arbete ute i byarna i allt från idrottsföreningar till syjuntor.

    Ska vi betala för parkbänkar i berikade områden lär det nog bli dyrt. Snart får vi nog betala för förstörelse i Husby igen.

Kommentera