Utlänningar rånade och misshandlade antikhandlare i hemmet

EMMABODA. En antikhandlare och hans fru i Emmaboda rånades i natt i sitt hem av flera okända män. Männen tog sig in i parets bostad som ligger i anslutning till antikaffären. Under misshandel och hot tvingade de mannen som är i 75-årsåldern att öppna sitt kassaskåp där de kom över kontanter och vapen.

Sedan fortsatte stöldräden i antikvitetsbutiken där det i nuläget är oklart vad som försvunnit. Polisen fortsätter med sin tekniska undersökning under dagen. Både mannen och hans fru låstes sedan in i ett utrymme i fastigheten. Det dröjde därför en halvtimme till 02.10-tiden innan de kunde larma polisen. Paret var förstås rejält skärrade av händelsen. Signalment på männen och deras antal är inte klarlagt men de talade ett utländskt språk.

-Pettersson hittade att de talade ett utländskt språk i Barometern men det saknas i DN, Metro, Skånskan och många fler PK-media fast de fått nyheten från samma ställe…

 

2 thoughts on “Utlänningar rånade och misshandlade antikhandlare i hemmet

  1. Men svenskar kan väl tala nån påhittad rotvälska för att förvilla polisen eller hur..

    • Intresset för Antikvariteter,har alltid varit stort i Emmaboda m. omnejd !Att detta hade spridit sig till den grad att nu de ”nysvenska turisterna”,vill inhandla efter stängningsdags var en nyhet !

Kommentera