Miljöpartist vill förbjuda SD i skolorna

POLITIK. Sverigedemokraterna är inte ett parti som andra. I uttalande efter uttalande vägrar de respektera mänskliga rättigheter. Därför ska de inte tillåtas komma in i skolornas klassrum och annonsera på kommunägda skyltar, skriver Thomas Martinsson, kommunalråd (MP) med ansvar för kultur och mänskliga rättigheter i Göteborg.

Tomas Martinsson vill förbjuda oliktänkande.
Tomas Martinsson vill förbjuda oliktänkande.

Sedan fortsätter Thomas Martinsson i GP att yra om mänskliga rättigheter, HBTQ och annat och menar tydligen att alla som inte tycker som han och MP inte accepterar mänskliga rättigheterna, själv bryter han mot de mänskliga rättigheterna så det sjunger om det. Han vill till och med hindra skolungdomar från att höra annat än propaganda om massinvandring.

-Pettersson tror inte Miljöpartisten läst nedanstående…

“Envar har rätt till åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Denna rätt innefattar frihet för envar att utan ingripanden hysa åsikter och frihet att söka, mottaga och sprida upplysningar och tankar genom varje slags uttrycksmedel och utan hänsyn till gränser.” – FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna, artikel 19.

Med tanke på hur en del Miljöpartiser uppträder kanske vi med Martinssons logik ska förbjuda MP i Sverige…

 

 

8 thoughts on “Miljöpartist vill förbjuda SD i skolorna

 1. Det som borde förbjudas är Miljötalibanerna, dom är för
  landet rena skadedjur för våra barns framtid.
  Hur fan kan en politiker med trovärdigheten i behåll
  ställa sig upp och ropa om förbud mot ett politiskt
  invalts parti i Riksdagen, och samtidigt lotsas att han
  är för demokratiska värderingar
  Han borde söka hjälp hos närmsta hjärnskrynklare.
  Men så tycks många av dessa världsmästare i godhet fungera,
  du får gärna ha en åsikt, ifall den stämmer med vår!

 2. Förmodar att tycker att det är en mänsklig rättighet att som man från annat land få leva ut och våldta och begå kriminella handlingar mot samhällsmedborgare.Han blir väl grinig när SD inte vill respektera gång på gång hans vision av vad han anser är mänskliga rättigheter.

 3. Har sagt det tidigare, säger det igen; snart känns Kina som en demokrati, gämfört med gamla Svedala….

 4. Vägrar respektera mänskliga rättigheter! Jag visste inte att komma till Sverige, bete dig hur du vill och leva på bidrag var en mänsklig rättighet!
  Där ser man!

 5. Skulle media granska Mp och deras politik lite närmare, skulle man inte behöva förbjuda jönsarna. De skulle sakta men säkert självdö.

Kommentera