Aftonbladet – nazister ska inte få uppfostra barn

Frågan om föräldrar får fostra sina barn till nazister är inte helt självklar. – Barn har rätt att lära sig om mänskliga rättigheter och människors lika värde, säger barnrättsjuristen Emma Schönberg på Unicef.

Det finns ingen tydlig lagstiftning kring frågan om föräldrar har rätt att uppfostra sina barn till nazister.

Enligt FN:s barnkonvention har barn bland annat rätt till information om sina rättigheter och om människors lika värde.

– På förskola och i skola utbildar man barn om barnkonventionen. Det är utbildningar som barnet har rätt att ta del av och det måste föräldrarna respektera. Barn är egna individer med egna rättigheter och är inte sina föräldrars ägodelar, säger Schönberg.

-Pettersson läser inget om att fanatiska muslimer och vänsterextremister är olämpliga att uppfostra barn, så jag antar att Jan Helin, Aftonbladets chefredaktör tycker det är riktigt att utbilda barn till självmordsbombare och våldsverkare, bara det inte är nazistiska barn…lite kul är det också med Aftonbladets nazistiska förflutna 

14 thoughts on “Aftonbladet – nazister ska inte få uppfostra barn

  1. Ossie. Det finns många som aldrig borde ha blivit födda, eller hur?
    Tar man frågan i vidare mening så frågar man sig, hur man skall se på dem som aldrig brytt sig om att anstränga sig ens i grundskolan? Skall de tillåtas behålla de barn de fått och som de sedan lärt dem att bli tjuvar, – till vilket jag också räknar dem som mjölkar det sociala maximalt. Ingen nämnd ej heller glömd…

    • Bengt L:
      Gissar att jag vet vilken folkgrupp du tänker på ! Men dessa är väl ”befriade” från bildning p.g.a.deras resvanor ?

  2. Det är hög tid att säga ifrån nu. Kollade på google translate och nu har man fått google att just till svenska hamna i värde och inte till värdighet…..snart har perspektiven glidit så svart blir vitt och tvärtom…….

  3. Jag skulle gärna ställa upp på ett förbud mot Nazism, under
    förutsättning att den minst lika vidriga Kommunismen förbjuds
    samtidigt. Alla som tar avstånd från massinvandring räknas
    automatiskt som Nazister i den Svenska ankdammen!

  4. Finns det någon lag som reglerar vilka som är nazister också, eller är alla som har nationalistiska sympatier nazister. Då ligger många riktigt illa till i angivarnas Sverige. Nåja, vad A-blaskan tycker är det förhoppningsvis inte många som bryr sig om.

  5. Men se vad som hände Yara i Karlskrona som placerades hos sin rättrogna släkting!

    • Det är ju just detta som är själva målet ! Liksom i andra totalitära stater(se N-Korea) är det uppfostran i sann tro,och eftergivenhet till Staten.I DDR hette denna barnorganisation FDJ,iklädda sina blå skjortor,kommenderades dess små skaror ut med fanor i handen för att hylla sina diktatorer !
      Deras motto var ”Alltid redo”….

  6. Borde inte UNICEF först ingripa mot religiösa föräldrar, vissa av dem till och med skadar barnen fysiskt för livet? Nassar har vi väl trehundra i landet, de andra går det tretton på dussinet av.

  7. Jag är medlem i ”Samfundet Sverige-Israel”, och kan därmed knappast beskyllas för att vara nazist, eller hur?…Bara tanken på att staten ska bestämma hur barn ska uppfostras är skrämmande! Så skedde i 30-talets Tyskland, i Sovjet och sedan i DDR. Det gör mig ledsen att höra att inflytelserika personer fortfarande går i samma tankefälla – att opposition ska kvävas i sin linda (med våld) , och inte bemötas med argument.

    • Ali1948 brukar ge mig titeln sionistnazist. Det är väl nästan en neutralt ord. Men det har Ali aldrig fattat. Nu är det ju inte mycket vettigt som har samlats i denne mans eller kvinnas hjärnsubstans, som gissningsvis består av ganska eldfängt material.

Kommentera