Stefan Löfven samarbetar med våldsvänstern mot SD

Extra långt påskprogram av Granskning Sverige. Granskning Sverige har fått ett tips från Janne, som under många år haft en hög position inom fackföreningsrörelsen och har god inblick hur kontakten mellan Socialdemokraterna och fackföreningarna sköts.

Janne berättar en skakande historia om hur Socialdemokraterna och fackföreningarna samarbetar med extremvänstern för att motarbeta SD. Janne berättar hur Stefan Löfven organiserat upp ”spontana och folkliga” motdemonstrationer mot SD.
I påskens stora Granskning Sverige, får höra hur fackföreningsledare och journalister med exakthet upprepar det budskap som Stefan Löfvens PR-maskineri bestämt att de skall säga.
Vi får höra författaren Gunnar Wall berätta om hur Socialdemokraterna historiskt mörkat och ljugit för att påverka opinioner historiskt.
Vi får höra journalisten Eva Franchell berätta om hur socialdemokraternas PR-maskineri fungerar.
Vi får också höra när Stefan Löfvens pressekreterare vägrar svara på Stefan Löfvens förhållande till kommunism.
Vi får också höra kända socialdemokrater, som hyllat kommunistiska massmördare. Vi får höra Socialdemokrater som delar värderingar med kommunister och socialdemokrater som inte anser att SD:are är vanliga människor.

Detta påskprogram erbjuder en skakande resa, både i socialdemokraternas historia och nutid. Granskning Sverige visar på Socialdemokratiska lögner, konspirationer, halvsanningar och förtal av motståndare. Denna unika granskning är den första i sitt slag i svensk historia.

4 thoughts on “Stefan Löfven samarbetar med våldsvänstern mot SD

  1. Uppmanar alla ungdomar, pensionärer och alla andra vettiga
    människor att inte lägga er röst på sosse maffian, det är lika
    bortkastat som att lägga den på Alliansen, för att få ordning
    på detta land finns det bara ett alternativ, det Sverigevänliga
    SD.

  2. Att marchera under våldsvänsterns fanor tyder ju på en desparation som inte är av denna världen. Han tappar ju traditionella sosseväljare i parti och minut, Sossedominerade fack och andra S märkta organisationers tarvliga utfrysningar av SD kommer att generara ännu flera SD röster, bara att tacka och ta emot. Sossarna gör själva det mesta arbetet åt SD.

  3. […] Stefan Löfven samarbetar med våldsvänstern mot SD. Granskning Sverige visar på Socialdemokratiska lögner, konspirationer, halvsanningar och förtal av motståndare. Denna unika granskning är den första i sitt slag i svensk historia. Läs mera om detta och lyssna här. […]

Kommentera