Intoleranta muslimska taxichaufförer


USA/ISLAM. Organisationen bakom Gay Games ett idrottsevenemang i Cleveland, Ohio i USA har köpt reklamplatser på stadens taxibilar. Nu vägrar 25 muslimska taxichaufförer vid ett taxibolag som är knutet till Hopkins International Airport, regionens största flygplats, att köra bilar med reklam för Gay Games.

2014-04-20_0644

De 25 muslimska taxichaufförerna hänvisar till sin religion“Tolerans” är ett ord som ofta förekommer i den politiskt korrekta retoriken kring invandring, integration och mångkultur. Infödda västeuropéer och amerikaner förväntas vara “toleranta” mot etniska och religiösa minoriteter, och allra mest toleranta förväntas vi vara mot muslimer. Lustigt nog är muslimer i allmänhet den grupp som uppvisar allra minst tolerans mot andra minoriteter. Följande nyhet från USA utgör ytterligare ett exempel på muslimsk intolerans och ovilja att anpassa sig till de spelregler som gäller i sekulära, demokratiska länder i västvärlden.

Uppenbarligen anser taxichaufförerna att deras religiösa föreställningar väger tyngre än den yttrande- och pressfrihet som finns inskriven i den amerikanska konstitutionen. Gay Games är en idrottstävling på amatörnivå. Tävlingen är öppen för alla oavsett sexuell läggning, men som namnet antyder är evenemanget knutet till gayrörelsen och bygger på tanken att ingen ska diskrimineras på grund av sin sexualitet.

-Pettersson anser att det är inget större problem, bara att befria taxichaufförerna från sitt arbete för gott. De går inte att vara tolerant mot de intoleranta…

Fox News 


3 responses to “Intoleranta muslimska taxichaufförer

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: