Misstänkta terrorister skickas tillbaka


THAILAND. Tre misstänkta utländska terrorister som tagits in för förhör angående deras eventuella kontakter med den islamistiska och militanta gruppen Hizbollah kommer att utvisas till Libanon.

De tre misstänkta – identifierade som Daud Farhat, Yousef Ayyad och Bailal Bahsoun – anhölls efter att deras plan landat på Suvarnabhumi Airport, Bangkok.

Centrum för Administration av fred och ordning direktören Chalerm Yoobamrung sade att männen kommit till Thailand för att spionera på israeler.

Deputy National Policechief General Worapong Chewprecha sade att polisen hade förhört männen för att ta reda på hur många som deltog i operationen och vilka som var inblandade.

National 

 


Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: