Nederländsk socialbidragstagare


Khalid K. från Almere i Nederländerna, ursprungligen från Irak. Han har levt tio år i Nederländerna, hela tiden har han försörjts av det sociala (skattebetalarna).

Embedded image permalink

På denna bild poserar han stolt framför fyra andra islamioter

På denna bild syns han hantera ett redskap för spridande av den ”humana och fredliga” läran

Fredligt avhuvandeFyra herrar och en ung dam (längst t.v.) Huvudjägaren står bakom sina  troféer.

Efter denna framgång, ”avhuvning” av fem andra muslimer, dock tillhörande en annan variant av den ”fredliga och humana religionen” så kommer han säkert att belönas med en 72 årig oskuld då han (mot förmodan) kommer till paradiset.

Eder FjärranÖsternRapportör undrar: Vad tycker till exempel  Waberi, Reinfeldt, Lövén, det dalande Lööfet, Fridolin,  Feministerna, Djurskyddsföreningen, PK journalisterna med flera om detta fasansfulla svineri, som dagligen utförs av företrädare för den lära, som kallar sig själva för den ”fredliga och humana”, alltifrån Filippinerna i öster till Nigeria i väster??

Varför är det så tyst om detta dagliga svineri?  Har muslimer något slag av fribrev från all kritik? Eller anses det ingå i deras värdegrund, att det skulle vara förolämpande för dem att påpeka att det är förbjudet att mörda krigsfångar, och anses ofint att skära huvudet av dem, oberoende av om de är levande eller döda?

LÄNK1   LÄNK2


8 responses to “Nederländsk socialbidragstagare

 • angelicaplacet

  Skrämmande!
  Kommer svenska huvuden att ligga på gatan en dag också,i framtiden?

  Gilla

 • Duke

  Jag har sagt det förut och säger det igen.

  Muslimer är det ABSOLUT största hotet vi står inför i Sverige. Det kommer att vara olidligt plågsamt (läs inbördeskrig) att bo i Sverige om 10 år om inflödet inte stoppas NU!

  Ingen har frågat mig om jag vill att dessa lågpresterande, våldsbejakande medeltidsmänniskor skall vara en del av MITT Sverige.

  Att beslutsfattare vägrar inse detta och skapar medvetet ett helvete åt kommande generationer övergår mitt förstånd.

  Gilla

  • Ruben

   Instämmer till fullo i din kommentar!

   Gilla

  • Ed Crane

   Duke
   Nej varför skulle någon fråga just dej, vi har gud ske lov religionsfrihet i vårt land. Och du du gör förtäckt propaganda för inbördeskrig. Du är rädd okej , men vi andra är inte rädda.

   Gilla

   • Kalasbetalaren

    Det största skälet till att religionsfrihet infördes i Sverige var att man skulle slippa religion om man inte ville ha den, inte att islamism skall tryckas upp i ansiktet på mig! Propaganda för inbördeskrig, det var väl ditt bottenrekord! Tvärtom är folk rädda för det normala kriget mellan, ja du vet säkert vilka!

    Gilla

   • Duke

    På A svarar jag: Folkomröstning (läs Schweiz)

    På B svarar jag: Du verkar behöva läsa på vad religionsfrihet innebär i ett sekulariserat samhälle.

    Är det inte energikrävande att vara så resistent mot fakta och verklighet?

    Om det är ”propaganda” att vara orolig för inbördeskrig är det hos den importerade stridande parten (läs muslimer) du hittar skälet till min oro. Att skjuta budbäraren verkar vara bästa försvar enligt ynkryggar som du när argumenten tryter.

    Gilla

 • nisse

  Det verkar vara 7klöverns favoriter. Av huggna huvuden. Hur länge skall vi Svenska skattebetalare axeptera att försörja dessa parasiter…

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: