Har dom kloka så är det måttligt


Enligt koranen så snurrar solen runt jorden, alltså så är det så om man haft oturen att födas som muslim enligt denna Saudiarabiske islamiot!


8 responses to “Har dom kloka så är det måttligt

 • Olli Rein

  Det var nog mest på 1500-talet då Kopernicus levde Född: 19 februari 1473, Toruń, Polen
  Död: 24 maj 1543, Frombork, Polen

  Gilla

 • Alex88

  det var lite konstigt med videon. frågaren läser läser versen där det översätts som” solen roterar runt sin egen axel” men sen frågar han den andre helt annan fråga: roterar solen runt jorden? som han kommenterar på :S. kollade upp om solen roterar runt sin egen axel:
  http://illvet.se/fraga-oss/snurrar-solen-runt-axeln

  Gilla

 • Lars Å Månsson

  Ali:
  För mig enkelt att förklara åt dig Ali…I motsats till dig,har jag lärt känna detta folk på plats,och efter dessa upplevelser inte behövt vidare studier !

  Gilla

 • ali1948

  Undrande mfl. Ingenstans i koranen står det att solen snurrar runt jorden. Den här äldre mannen har tydligen dåliga kunskaper i ämnet.

  Det som står i koranen är att solen, jorden och månen rör sig och har sina egna omloppsbanor. Kunskap som muslimer hade för över 1400 år sedan medan ni upptäckte det nyligen.

  ger vi er 2-300 år till kommer ni att upptäcka fler vetenskapliga bevis som bevisar att koranen är den sanna boken 😉

  Gilla

  • Lars Å Månsson

   Dina förklaringar Ali,har sin grund i att ni(fåtal icke analfabeter) läser våra vetenskapliga böcker,enl. arabisk sed…med början från våra sista sidor !
   Ungefär som att läsa en deckare,där mördaren avslöjas på slutet i vår version.Medan det i er tolkning av läskonst,redan i de första meningarna avslöjas att det är trädgårdsmästaren….V,g, skölj Ali….

   Gilla

   • islamskinfo

    Månsson. Jasså du? Försöker du vara rolig eller?

    I så fall kan jag säga att du har misslyckats =)

    Varför vågar du aldrig erkänna att många vetenskapliga bevis bevisar att Islam är den sanna religionen. Vågar du aldrig se videos av Harun Yahya som går igenom allt du inte fått lära dig ?

    Gilla

 • Undrande...

  Det var väl på 13-1400-talet som den katolska kyrkan jagade Kopernicus med blåslampa för att han hävdade att solen var medelpunkten, inte jorden.
  Det är ganska logiskt att muslimer har tron att solen snurrar runt jordklotet, för de räknar väl år 1482 i år, eller någonstans i närheten.
  Ge dem 2-300 år så kommer de till sammaslutsats som övriga ”jordbor” 😉

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: