En imam om massakern på Westgate Mall i Nairobi

En imam säger så här: ”Enligt koranen och enligt religionen islam så var massakern i Westgate Mall till 100 procent motiverad.”

Imamen är Abubaker Shariff Ahmed, mer känd som Makaburi, hävdar att han undervisar om ”sann islam”. Han betraktar sig själv som en enkel man som främjar ”sann islam” och inte den typ som praktiseras i Saudiarabien, som han avfärdar som ”ett kristet land som styrs av någon som låtsas vara muslim”.

”Det är våra oskyldiga för era oskyldiga. Det var motiverat. Enligt koranen, enligt religionen islam var Westgate 100 procent motiverad” sa imamen om attacken som lämnade minst 67 döda efter sig, bland dem kvinnor och barn som mejats ner med maskingevärseld eller granater.

Enligt honom finns de bästa exemplen på islam i delar av Fallujah i Irak, i talibankontrollerade Afghanistan och i Shababkontrollerade områden i Somalia.

”Radikal islam är en skapelse av människor som inte tror på islam. Vi har ingen radikal islam, vi har inga moderata och vi har inga extremister. Islam är en religion efter koranen och sunnah” säger Makaburi.

Oavsett vad våra politiker, kulturetablissemanget, kyrkans företrädare och de ljugande journalisterna påstår så hävdar både Turkiets premiärminister Erdogan, Abubaker Shariff Ahmed och många andra imamer exakt samma sak, d v s att det är det fetstilta som gäller.

Mer läsning på Jihad Watch

2 thoughts on “En imam om massakern på Westgate Mall i Nairobi

  1. Bra med sådana här uttalanden det visar hur ondskefullt Islam är om nu någon tvivlat på detta.

Kommentera