Guldmedalj till Etiopien

Helt planenligt så tog Abeba Aregawi  guld på 1500  meter. Det finns medaljkåta idrottsledare i Sverige och journalister på Aftonlögnen som betraktar medaljen som svensk, men det gör inte Lusharpan.

Den medaljen är inte mer svensk än en Jaffaapelsin. Så grattis Etiopien till er senaste guldmedalj på 1500 löpning.

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.

Återkalla Aregawis medborgarskap

7 thoughts on “Guldmedalj till Etiopien

  1. Ja men hon har väl fått Guld av Sverige, och tagit Guld
    till Etiopien, för nu får hon ju åtnjuta alla sociala förmåner
    från det Svenska gottebordet, det är bara att erkänna att
    vi har enbart idioter som styr landet!

  2. Kvällspressen verkar inte lika entusiastisk som vanligt? Man vet aldrig när dessa nyckfulla ”smakdomare” vänder någon ryggen?

  3. Vare sig det är svarta löpeskor eller fotbollspelare så har det ingenting med Sverige att göra. Asyl är asyl men detta har inget med det att göra och respektive klubb borde ha livslångt försörjnings ansvar om det nu skall vara på detta viset, men nä inte ens då.
    Vi har sett hur dessa primater direkt efter ankomst hedrat sitt nya land med att våldta eller misshandla svenska medborgare och förlåtelserna står som spön i backen.

    Kan vi inte ta medaljer utan att köpa dessa på ena eller det andra sättet får vi vara utan, jag är totalt ointresserad av de i alla fall.

    Jag jämför importerade talanger med att legaliserad doping, det är inte enskilda prestationer utan köpta, så för mig är det ingen skillnad.

  4. Tala om att pryda sig i k ö p t a fjädrar….och därtill helt helsvart !

Kommentera