Fredrik misshandlades av ett gäng invandrare


STOCKOLM. Den 18 januari i år hamnade Fredrik, 21, på samma tunnelbanevagn som ett på 10-15 unga killar. När han gick av vid T-centralen i Stockholm följde killarna efter och attackerade honom med sparkar och slag. Fredrik minns inget av händelsen utan vaknade först en lång stund senare.

– Det var hemskt att vakna upp på sjukhus, säger han.

Attacken verkar ha varit väldigt oprovocerad men Fredrik själv tror att killarna reagerade på att han är punkare.

– Det är inte första gången det händer mig. Det är väl för att jag ser ut som jag gör, säger han.

Fredrik föll snabbt till marken av slagen och sparkades upprepade gånger när han låg ner mot en matautomat som stod på perrongen. Polisen Lars Utter på ungdomsroteln i Stockholm är upprörd över den våldsamma attacken, men inte helt förvånad. – Det är tyvärr inte helt ovanligt med den här typen av misshandel. Det blir någon form av grupptryck bland unga killar.

– Vi har fått in jättemycket bra tips som kan leda oss framåt i utredning, säger Ida Andersson på ungdomsroteln i Stockholm. Hon råder nu de personer som syns på bilderna att överlämna sig själva till polisen. – Det blir bättre för alla om de själva kommer in och anmäler sig, säger hon.

Vet du mer om händelsen? Kontakta polisen på 114 14.

Nedan polisens bilder på två av de mest aktiva. Pettersson har sett deras släktingar åtskilliga gånger. Vet du vad de gör än Myten?

2014-03-01_1146 2014-03-01_1145


6 responses to “Fredrik misshandlades av ett gäng invandrare

 • Undrande...

  Är det inte Sven Svensson från Svedala på den nedre bilden?
  Misstänkt likt i alla fall!

  Gilla

 • svenskinfo

  Jag trodde det var Reinfeldt. Synd. Det hade varit god Karma.

  Bra, Bertil Nilsson . Kan inte annat, än att fullständigt hålla med.

  Gilla

 • Stenbock

  Bilderna tyder på att det var 10-15 pojkar,av ”Mytens” importerade framtida pensionsräddare!

  Gilla

 • Bertil Nilsson

  Fredrik kan tacka den grovt kriminelle fredrik med sina sju gangsters partier. Vad har ni väntat er. Detta sverige är inom kort ett nytt Syrien eller libyen eller Irak. Detta beror på att de är rädda att förlora valet 2014 och framåt. Just därför bjuder de in alla som vill komma till ett lyxliv i sverige. Fritt fram att våldta råna misshandla döda svenskarna. Detta får man om man röstar på de sju grovt kriminella politikerna i svensk riksdag. Mer än halva vår välfärd har de gett bort plus att de lånar 400 miljarder per år till dessa gäst parasiter som kommer hit och bråkar ställer till proplem och aldrig behöver ett arbete. Talar ni inte med era vänner grannar bekanta och alla som ni träffar? Om hur det står till med sverige, detta går åt H-e.
  De sju grovt tjuvaktiga kriminella politiker som sitter i svensk riksdag får vara försiktiga när kriget kommer – högst troligt är det dom som blir måltavlorna med all rätt. Kan bara beklaga att de kommer för lindrigt undan vad de har gjort oss och skadat sveriges land och välfärd.
  mvh Bertil Nilsson

  Gilla

 • Ruben

  Det var nästan så att jag trodde att det var hans namne som blivit drabbad, när jag läste rubriken. Då hade det kanske tagit en annan vändning.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: