Det oprovocerade muslimska gängvåldet!


Hur många bevis måste våra politiker ha innan de reagerar. Att araber innerst inne är fega och som hyenorna endast är farliga i grupp, har vi ju också vetat i decennier numera. Att de dessutom inte har några givna gränser för sitt våld, utan sparkar liggande människor måste varenda akutsjukhus vara medvetna om.   

 Dessutom sparkar muslimerna i ryggen för att spräcka njurarna, och i magen och skrevet för att slå ut där sittande vitala organ, som lever, mjälte, tarmar och pungen. Det är vad en svensk ungdom kan räkna med från en stor grupp av dessa muslimska våldsverkarna.

Men politikerna har skrämt upp merparten av befolkningen, genom att de stigmatiserar alla som visar på vilka de värsta våldsverkarna är, och kallar dessa för intoleranta rasister istället för engagerade samhällsmedborgare.

 Går det att vara tolerant mot de intoleranta? Mitt svar är och förblir nej. Ingen som tar till våld ska försvaras, och ingen som försvarar sig mot våld ska bli kallad för rasist.

 Vi har i Sverige en kriminellt belastad vänsterrörelse, kallad AFA, och dessa leds av ett antal kontorssvin med Mona Stahlin och pruttgrisen Robert Arselberg i spetsen. Dessa har ett antal fascister och nazister som hantlangare, till exempel Daniel Phool Pot och Alex Bengtsson med flera, varav några redan är straffade med svenska låtsaspåföljder, men de har ju hela AFA att rekvirera gravt kriminella från.

 Hur länge ska denna kommunistorganisation få verka fritt i vårt land? De har inget berättigande! För i så fall är de inne på SÄPO: s område och kan inte dessa hålla rent från vänster, så får vi väl köpa in kompetensen från CIA, Shin Bet eller Mossad. De brukar kunna sköta sina uppdrag till deras arbetsgivares belåtenhet.

 Det är min åsikt till hur man bör gå fram med dessa ligister oavsett hur gamla de är. Lagen måste också göras om för att stävja dessa vidriga överfall av ett stort gäng, oftast mot en ensam människa.

 Jag anser det vara så fult och fegt att jag inte godkänner någon annan påföljd än frihetsberövande, och detta oavsett åldern på förövarna. Man ska inte som nu få känna sig säker, för att man inte uppnått straffmyndig ålder. Det här är så vitt förekommande på många platser att det fordrar hårda tag. Samma lag men med än högre påföljd ska användas vid gängvåldtäkter och andra typer av våldtäkter, som går ut på att förnedra och skada kvinnor och unga flickor och ge dem men för resten av deras liv.

Det är brådskande för de ansvariga politikerna, och om de inte fattat detta än, så är det bäst att rösta bort sådana politruker i de kommande valen i maj och september. Visa då dessa politiker samma attityd som de själva har, och ge dem ingen som helst nåd.

Å tjänstens vägnar  Olli Rein


10 responses to “Det oprovocerade muslimska gängvåldet!

 • angelicaplacet

  En form av skrämsel mot samhällsmedborgare som inte tycker om våld har politiker uppfattar jag det som arbetat för under många,många år.

  Gilla

 • Pica pica

  Vad PK-eliten och våra politiker helt missar (förmodligen p g a okunskap) är att allt daltande och medhårsstrykande och dialogpolisers snack med dessa odjur uppfattas som om att de har vunnit. De fattar helt enkelt inte att det är deras fel förrän de får moteld – hårt. Om 4 17-18-åriga killar våldtar en ensam 1-.årig tjej ska de straffas hårt med fängelse och/eller utvisning. Rysslands metod att straffa föräldrarna till unga kriminella är jag också för.

  Gilla

 • Tony

  Ja det är verkligt fega kräk som i stora gäng misshandlar
  en ensam person grovt, men minst lika fega är dom kräk
  som vet om att detta förekommer, men inte låtsas om det,
  till exempel dom gravt störda journalisterna och även politikerna!

  Gilla

 • Olli Rein

  Det här låg nog lite bakom också. Jag blir nämligen alltid lika förbannad när jag läser om misshandel och våldtäkt.
  Är det någon av er som någon gång vill skriva något gästinlägg så går det bra. Då slipper ni ju offra långa inlägg på en kommentar som få läser för att den är för lång.
  Skicka då detta till bloggens e-mail och skriv att det ska vidare till mig. Annars tar bara Pettersson det och lägger ut det själv. Jag har just nu ingen som jag lägger ut åt, medan Pettersson har många. Så det borde komma ut fortare hos mig. På likartade inlägg brukar vi få rätt lika med kommentarer och visningar.

  Gilla

 • Naivtive

  Det är ju inte mycket att tillägga mer än ”Amen”

  Jag funderar mycket men kommer inte riktigt fram till svaret, varför svenska tyckar-eliten vurmar så för muslim- och vänsterpacket. Kan de inte se klart eller finns det någon djupare mening som vi kommer att få erfara vart det lider.

  Tror de enfaldiga dårarna att muslimerna kommer att skydda sina nuvarande beskyddare i alla tider och situationer? Glöm det.

  Gilla

 • Ruben

  På det inlägget får du min underskrift Olli!

  Gilla

  • Olli Rein

   Den får jag väl göra själv antar jag, fast det är ju inte ditt fel Ruben. Jag hittade utkastet bland mina dokument. Tre fjärdedelar var redan gjort men glömt, så jag gjorde det färdigt. Man ska ju göra allt man gör färdigt. Ibland måste dock en del saker ligga till sig, men det var inte därför den här blev
   liggande. Det var brådska och glömska. Jag vet inte ens hur länge den har legat.
   Ibland är det bra att inte bara hålla sig till dagsnyheterna, för de känns ju unkna efter några dagar.
   Tack ska ni ha bägge två och jag har en Johnny Månsson som lagt till sitt gillar, men inga fler än ni som har skrivit någon kommentar, men senast jag tittade på statistiken så hade den runt 150 visningar på några timmar bara.
   Jag har ont i skallen, så jag har legat och lyssnat på Jim Reeves örongodis, från den 2och 3/4 timmes inspelningen på min egna musikinlägg om mannen med sammetsrösten. Jag minns att du Ruben tackade särskilt för den när inlägget publicerats. Ja det är sådan musik som man kan lyssna till även med normal huvudvärk.

   Gilla

 • svenskinfo

  Håller helt med dig Olli Rein. Tummen upp för dig. Bra inlägg.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: