Richard Jomshof om svenska skolresultat

Den här videon är utlagd idag, så det är inte så många som fått se den än. Jag är glad att jag hittade den, både för min egen del, men mest för er del./ Tyvärr är detta konstaterande felaktigt och istället så är videon i själva verket utlagd 21 december 2013. Det är ju inte så länge sedan heller, men det är ju inte dagsfärskt. Jag vet inte var jag fick det ifrån och jag ber om ursäkt för mitt missförstånd.  De som inte sett videon förut kan ha stor glädje av Richard Jomshofs talarbegåvning och hans kunskaper om skolan, som före detta skollärare, som fått lov att sluta på grund av sitt engagemang i Sverigedemokraterna/Olli Rein

4 thoughts on “Richard Jomshof om svenska skolresultat

  1. Lysande inlägg av Jomshof. Jag tyckte att det var bra att han höll sig ifrån invandringens påverkan av resultaten och bara i förbigående hintade om konsekvenser av den. Detta bryter bilden av SD som enfrågeparti samtidigt som det förhoppningsvis får folk att tänka själva.

  2. Ja,det är viktigt att varje barn får möjligheten att få lämna skolan med bästa möjliga studieresultat som inte har sinkats bort genom besparingar,tjafs,otrygg miljö,skolans ledning .m.m.

Kommentera