Hovrätten fastställer domen mot somaliern Abdi Hakim Ali


STOCKHOLM. Den 35-årige somaliern Abdi Hakim Ali som i höstas våldtog en sovande man och en döende kvinna utvisas. Det blev klart idag när Svea hovrätt avslog Abdi Hakim Alis överklagande av den fällande domen mot honom.Hovrätten fastställer tingsrättens dom, vilket innebär att Hakim Ali ska utvisas på tio år efter att ha avtjänat ett fängelsestraff på fem år för de båda våldtäkterna, den grova stölden och ett antal andra smärre brott – framförallt stölder och snatterier.

TIDIGARE 2014-02-17. Den 34-årige somalier som i september våldtog en döende kvinna i ett parkeringsgarage och därefter dömdes till utvisning hade en lång rad brott på sin meritlista. På videon ovan syns 34-åringen försöka råna en sovande man på McDonalds — men då ingriper Britta, 67, och skickar ut våldtäktsmannen från restaurangen.

Tidigare om somaliern Abdi Hakim Ali som Britta 67, med visst fog kallar avskum och jävla äckel HÄR.

Att kalla Abdi Hakim Ali för avskum och äckel är ändå rätt lindrigt, han våldtog en döende kvinna i Sheratons garage och en sovande berusad man på ett natthärbärge…

Fria Tider 

Abdi Hakim Ali fick fem års fängelse för stölden på McDonalds, de båda våldtäkterna och ett stort antal andra brott. Trots att somaliern bara har befunnit sig i Sverige sedan 2006 har han hunnit etablera sig under hela 25 avsnitt i belastningsregistret. Han dömdes även till utvisning i tio år efter överklagande. Åklagaren tyckte först att han kunde stanna kvar i landet men ändrade sig senare. Abdi Hakim Ali överklagade till hovrätten där dom faller på onsdag den 19/2.


3 responses to “Hovrätten fastställer domen mot somaliern Abdi Hakim Ali

 • Undrande...

  Ett steg i rätt riktning, man får vara nöjd med det lilla!

  Gilla

 • Johan

  Är jävligt trött på att behöva stå för kostnaderna för detta äckel, och tror även många andra är det åxå. Varför ska jag hederlig skattebetalare behöva betala för detta djurs uppehälle i finkan. Ut med skiten, ha fanskapet som bojsänke eller grisföda…..men det går väl inte heller tack vare miljölagar o lantbruks regler 🙂

  Gilla

 • Tony

  Varför ska kräket ha en tidsbestämd utvisning? Tror Dumstolarna
  att han kommer att bättra sig ?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: