Iranian Film Shows ‘Nuclear Attack’ on Israel


En ny animerad film som har publiceras på iranska webbplatser de senaste dagarna visar grafiskt en iransk motattack mot ett teoretisk gemensamt israelisk – amerikanskt angrepp på den islamiska republikens militära anläggningar, som kulminerar i förstörelsen av den judiska staten.

Klippet lades upp tillsammans med meddelanden om förnedrande försök att skärpa sanktionerna mot Iran på grund av landets kärnenergiprogram, enligt Israel Hayom, och börjar med ett flyganfall av israeliska och amerikanska styrkor i Iran .

Iranska luftförsvaret kommer igång och förstör bombplanen, och efterföljande scener visar iranska flygplan som flyger över Jerusalem, och angriper på Israelisk mark .

Skrämmande, avslutas filmen med vad som verkar vara en iransk – lanserad kärnvapenmissil, som tillintetgör den judiska staten .

Filmen är inte den första iranska simuleringen av en attack mot israeliska eller västerländska mål. Liknande videor, däribland en tidigare denna månad, har tidigare släppts av officiella iranska statliga organ som vulgära varningar till Israel, och västerländska stater att inte göra måltavlor av deras kärnanläggningar.

Men den grafiska illustrationen av en kärnvapenattack mot Israel kommer knappast att dämpa oron i Jerusalem och på andra håll, och att Teherans nukleära program är långt ifrån fredligt är ju mycket tydligt.

Arutz Sheva


3 responses to “Iranian Film Shows ‘Nuclear Attack’ on Israel

 • Crilla

  Israel kan garanterat förvara sig. De gör ”parkeringsplats” av hela Iran på ett ögonblick. Men lite psykologiskt jobbigt är det med skränande grannländer.

  Gilla

 • Pica pica

  Visste väl att man inte skulle lita på den där Rouhani. Man är ju inte van vid att se leende islamister.

  Fantastisk precision de har uppnått. Israels försvar har inte en chans, var är skölden förresten. Såg också en anspelning på twin towers. Skickligt att pulvriseras flygplanen innan hela hangarfartyget försvann ner i djupet med bara en ring kvar på ytan.

  Gilla

  • Olli Rein

   Ringen på ytan brukar vara en oljefläck. Kusligt och se eländet. Israel lär ha ca 17 000 missiler riktade mot sig. Var är FN? Javisst ja de är kidnappade av islamisterna och kommunisterna i tredje Världen. Nu kan man inte göra något annat än skämmas för FN. Annat var det när jag var ung, då var det fint att arbeta med FN:s uppdrag. Kanske den tidens godhetsapostlar. Frid på dig Pica pica. Själv är jag sjuk i en konstig förkylning, som jag har haft sedan före jul. Till och från. Så jag ska till doktor Bergström på fredag, för att försöka göra slut på detta helvete. Jag har inte varit pigg på hela den här veckan, men det har kanske inte märkts på bloggen, den knallar på även om några blir sjuka eller måste ha ledigt. Då ökar bara någon annan farten lite så det blir ungefär samma mängd inlägg ändå. Problemlöst företag!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: