Debatt om försvar och grov kriminalitet mellan partiledarna

Här visas tydligt vem som har någon vision och vem som inte har någon, utan bara försvarar sina egna ickeförslag mestadels  med nya lögner. Mer behöver inte skrivas, utan var och en kan få ha sin egen uppfattning om vad som är rätt och vad som är fel. Debatten hölls i Riksdagen för ca ett år sedan. Jag tror inte att Jimmie Åkesson är lättare att tas med nu eller vid de båda valen.

 

4 thoughts on “Debatt om försvar och grov kriminalitet mellan partiledarna

 1. Men pica pica, vad den tokiga knarkaren säger behöver man inte tveka om. Hon har väl troligen aldrig haft ett anständigt arbete i sitt liv, så hon vet nog inte varifrån pengar kommer. Med med dessa talibaner i regeringsställning, så kommer alla företag att försvinna från Sverige, inom några år bara. Men då kanske det är försent för lilla knakhoran att göra nåt åt saken. Det enda som då återstår är väl en sista sil.

 2. Fredde skällde nyligen ut Schweiz för att de röstade “fel” om den fria rörligheten. Nu får de på tafsen för att de försöker påverka schweizarna om att rösta rätt om inköp av JAS-planen. Åsa Romson tycker att de 23 miljarderna ska schweizarna lägga på skolan istället och inte köpa våra plan.

  Tydligen är 23 miljarder peanuts för Sverige.

 3. Tror att FR aktar sig väldigt noga framöver att föra en debatt med JÅ.
  Han känner att han kommer att bli totalt “mossad” av JÅ!
  FR har inga argument att komma med enbart floskler!
  När argument inte finns får vi höra de bevingade orden “järnrörsgänget”! Det måste vara förödande för FR att inte komma med mer fakta!
  Undrar hur folk är funtade när de fortfarande kan rösta på denna “clown”??

 4. Fredrik kom med fakta vad kostar denna vannsininga invandrings politik 7klövern kom med svar är det 100 milijarder eller 200 milijarder.Väljarna vill ha svaret före valet ?

Kommentera