Expressen är främlingsfientlig och rasistisk

Idag uppträder Expressen/GT exakt som de alternativa media, dit Petterssons tillhör, som Expressen brukar kalla främlingsfientliga, högerextremistiska och rasister. De hänger nämligen ut brottslingar men namn och bild och märkligt nog ser brottslingarna ut och har namn precis som de vi tjatat om i många år och starkt kritiserats för.

Expressen/GT hänger ut gangster, rånare, mördare och pack med namn som Azad Abdelkarim, Alicio Santos Nascimento, Niklas Berisha, Denho Acar och Adil Yagci.

Välkommen i rasistgänget Thomas Mattson och Frida Boisen!

2014-01-31_1045

2014-01-31_1044

 

11 thoughts on “Expressen är främlingsfientlig och rasistisk

 1. Expressen ha väl kännt av att det gå inte att ljuga i all framtid, i motsats till AB som är fast i händerna på V. packet

  • De kommer att jämna ut sig i de båda skandaltidningarna,ju närmre valdagen kommer…Sedan återgår man i slutet av September till sin gamla agenda !Ränderna går aldrig ur dessa ruttna organ !

 2. Skandaltidningarna börjar i god tid rusta inför valet !
  Inleder på en så naivt låg nivå,att även ”ensamkommande baaarn” utan svenska språkkunskaper,kan utläsa vad statens verktyg vill propagera för !
  Passa på nu ”Magistern” detta är ett tillfälle för dig,som sällan får del av sanningen genom svenska ”censur-pressvärlden”…..
  Instämmer med den kommentator som skrev,att vi skulle ha oftare val.Då skulle partierna tvingas att lägga fram sanningen,för att få stanna kvar vid grytorna !

 3. Största problemet enligt mej är att sådana som du magistern dominerar rättsväsendet och endast ser det goda i alla brottslingar och alltid ger dem en andra chans oavsett brott, och samtidigt inte känner ett smack med brottsoffret.

 4. FUNDERING: På Rikskriminalpolisens sida ”Sweden’s Most Wanted” så har endast 6 av 43 efterspanade svensk-klingande namn, märklig slump, eller?

 5. Ni har olika syften, Expressen har länge kört med artiklar liknande denna, förmodligen räknar de med att sälja lösnummer .
  Bloggens syfte är att visa att utlänningar ofta begår brott, och därför bör de inte tillåtas invandra!

  • Ja att sälja lösnummer på ihopkokade feta rubriker om
   SD kvinnor som fuskar med bidrag är väl även vad
   Aftonsnaskan räknar med när man ljuger ihop historier?

  • Du är definitivt klarsynt idag. Nu är nästa fråga hur du ställer dig till bloggens ambition och syfte?

Kommentera