Hoten mot muslimer måste tas på allvar

ISLAM. Det är dags för regeringen att se till att trosutövare får relevant skydd för att kunna utöva sin tro. Det är statens ansvar att se till att demokratiska fri och rättigheter säkerställs – annars kan man inte tala om verklig religionsfrihet. Det skriver Yasri Shamsudin Khan, förbundsordförande Muslimska fredsrörelsen.

-Pettersson tycker att Yasri Khan har rätt, ingen ska behöva hotas för sina åsikter eller av annan orsak i detta land eller någon annanstans men i första hand borde regeringen se till att religionsfrihet innebär frihet från en ideologi som islam och islams hot mot allt och alla…sedan fortsätter Yasri Khan som vanligt, det är andras fel, muslimerna behöver mer resurser, muslimerna är hotade i hela Europa, Sverigedemokraterna är rasister och om bara muslimerna får mer att säga till om blir allt bra, är man ordförande i Muslimska fredsrörelsen borde man ha en hel del att göra med sina egna som är viktigare än att skylla på andra…

SvD 

10 thoughts on “Hoten mot muslimer måste tas på allvar

 1. Muslimska fredsrörelsen?? Vilket missvisande namn?
  Med tanke på alla dom mord i Världen som utförs
  i Islams namn av Islamister. Hur många kristna har fått
  sätta livet till, mördade i den vridna Religionens namn
  Reiligionsfrihet innebär inte bara friheten att få utöva sin
  Religion, utan även frihet att inte behöva pådyvlas
  medeltida värderingar som härstammar från en sagobok!

  • Kommunisterna körde samma trick. Skickade rubel till fredsrörelserna i väst, allt medan man rustade själva för fulla muggar. Klart att muslimerna gärna ser att väst rustar ner.
   Förenklar ju övertagandet och förkortar vägen till Det Islamska Paradiset (TM) när alla andra religioner utrotats.

   Typiskt för dessa falska representanter är att de ser alltid mycket trevliga ut. Som gulliga hundvalpar. Tariq Ramadan är ett annat exempel. Förbannade sweet talkers är vad de är! Låt er inte förledas av dessa baby face.

 2. Muslimska Fredsrörelsen? Förstår att de har det kämpigt med tanke på de fåtal muslimska länder som kan anses fredliga.

  Läser i SvD att de kräver mer resurser för att skydda sina moskéer i Sverige. Då kräver jag extra resurser för att skydda våra kyrkogårdar från plundring av koppartjuvar, extra resurser för att skydda våra äldre från rån och överfall samt extra resurser för att våra kvinnor ska känna sej trygga när de vistas utomhus utan att riskera att bli våldtagna.

  Snart i en tidning nära dig: En roskindad Ullenhag proklamerar stolt att han nu delat ut X antal miljoner från den outsinliga statskassan till de fredliga muslimerna så att de kan känna sig trygga.

 3. Jaf förstår mig inte på de PK-iter som tror att man bara får hit oskrivna blad med massinvandringen. Naturligtvis är det ett helt kulturpaket som kommer hit

  Med den oreglerade invandring vi har idag får vi stölder, bedrägerier, misshandel, våldtäkt, rån, mord, mobbning i skolorna, assistansmissbruk, polygami, kvinnomisshandel, barnmisshandel, olovlig körning, inbrott, snatterier, nedskräpning, ohyra, mordbränder, bilbränder, svarttaxi, raketskjutningar, utpressning, grooming, försämrade skolresultat osv.

  Våra förorter idag liknar mer och mer förorter i U-länder. När de byggdes var affärerna öppna för insyn via stora glasrutor. Idag ser man mer och mer hur de täcks av metalljalusier och stålgaller på insidan. Dessutom tvingas affärsägarna täcka glasdörrarna med metallplåtar pga av alla inbrott.

  Kan Yasri Khan tala om för mig varför jag ska behöva stå ut med att se Sverige förstöras.

  Och varför åker inte Yasri Kahn till något av de 57 fantastiska muslimska länderna istället för att lida i Sverige?

  Hur kan man anse att Islam överhuvudtaget är en religion?
  Detta kriminella system förhärligar det sämsta hos människan
  och drar till sig förvirrade, sökande, tomma ungdomar som fylls med hat och kvasireligiösa föreställningar av sektledare som kallas imamer.

  Islam är en gigantisk sekt och bluffverksamhet som likt ett pyramidspel bygger på exploatering av nya länder och människor.

  Kvar blir bara ett dammigt, ofruktbart ökenlandskap och miljoner lik.

  Det är inte muslimer som behöver skyddas.
  Det är deras omgivning som behöver skyddas från muslimer.

 4. Hoten från muslimer behöver ännu mer tas på allvar. Är man bortbjuden så förödmjukar man väl inte värden och värdinnan hela tiden. Ni islamister har inte lärt er hyfs och folkvett, och inget är ni tacksamma för.
  Ni kan gärna dra tillbaka till era ökenländer på stört. Vi klarade oss utomordentligt bra utan er islamister förut, och vi klarar oss mycket bättre utan er än med er latoxar. Värre slödder än er har vi aldrig hyst tidigare i vårt land.

 5. Alltid är det muslimerna som ska använda vår religionsfrihet till extra-allt för islam. De fattar fortfarande inte att vi separerat kyrkan och staten. Ingen ska heller tvinga utsättas för religionspropaganda från någon religion. Staten = skattebetalarna ska inte avsätta pengar till “skydd” eller kostsamma åtgärder för någon religion.

  • Tänkte på de där kassa muslimerna,
   ja jag får förtydliga lite, de där muslimerna som jobbar i kassan i, var det London, som vägrade att betjäna kunder som köpte sprit och fläskkött, jag bytte kassa i dag när jag skulle köpa Alvedon på Apoteket då jag kände att jag ville utnyttja min religionsfrihet och slippa handla av en med huckle.
   Känns fortfarande bra. 🙂

Kommentera