Zigenarplågan ur brittisk synvinkel

Zigenarna flyttade hit för fyra år sedan i något som kan liknas vid en ”militäroperation” när kommunkontoret hade helgstängt i november 2009.

En lokalinvånare säger, ”om dessa människor hade varit goda grannar då skulle vi vara glada för att ha dem här, men faktum är att de är fruktansvärda grannar. Platsen är i en fruktansvärd röra, deras hundar skäller hela tiden och de har elgeneratorer som bullrar hela nätterna. När byborna klagar på att zigenarna går in  på privat mark blir de trakasserade och utskällda.

Antalet zigenare varierar hela tiden. Ibland har man upp till 60 husvagnar på marken. De är olagligt att stå där och deras beteende har varit enormt störande”

Romerna håller sig kvar med hjälp av överklaganden, och de hänvisar till sina mänskliga rättigheter till markägarnas stora förtvivlan.

Texten ovan från Daily Mail om situationen i Storbritannien och bilderna nedan (klicka gärna) är också från Daily Mail men de är tagna i Högdalen, Stockholm.

-Pettersson tycker att även fattiga människor borde kunna hålla rent omkring sig, och undrar vad det är för fel på romerna, och håller helt med Norges dåvarande socialdemokratiske statsminister Jens Stoltenberg, som i sitt 1:a majtal 2013 sa att problemet med de rumänska romerna ska lösas i Rumänien…och de som inte kan försörja sig själva ska sändas hem…

16 thoughts on “Zigenarplågan ur brittisk synvinkel

 1. […] – Pettersson opina que la gente pobre también debería poder mantener limpio en su entorno, y se pregunta cuál es el problema de los gitanos, y está completamente de acuerdo con el entonces ex ministro noruego, el socialdemócrata Jens Stoltenberg, quien en su primera charla del 1 de mayo del 2013 (1:a majtal 2013) dijo que el problema de los gitanos rumanos resolverse en Rumania… y que los que no puedan sustentarse a sí mismos deben ser enviados a casa… [petterssonsblogg.se/2014/01/05/zigenarplagan/] […]

 2. Om de här bilderna stämmer så är dessa Romer väldigt duktiga på att samla skräp, och det helt i onödan.

   • Pettersson:
    Vi i Absurdistan är inte längre ensamma om, att få uppleva zigenarnas främsta egenskaper på nära håll
    I Dortmund finns sedan 50-talet många turkar,En av dem som i hela sitt liv förtjänat sitt bröd på ärligt sätt talar nu ut.
    Ercan som han heter går ut i pressen och kritiserar Tyskland för dess lama försök,att hålla detta folkslag borta från landet.Eftersom han äger ett Grönsaksstånd i staden,blir han allt som oftast utsatt för stölder av dessa ”bulgarer”.
    ”Allt fler zigenare tar helt sonika varor från disken,och spatserar iväg utan att betala”,säger han !
    Polisen i NRW bekräftar nu,att man faktiskt får begära polisförstärkning från deras hemländer,för att kunna bemästra den lavinartade ökningen av deras kriminalitet någorlunda..

 3. Ja, det är märkligt att romer i såna här bosättningar har så svårt att bete sig som civiliserade människor. Bara för att man är fattig betyder inte per automatik att man måste göra sin omgivning till slum. Bara för att man är fattig betyder inte att man är dum i huvudet, ens om man inte har gått i skolan. Knallkorkarna måste sluta att skylla allt på ”fattigdom” och betrakta även romer som människor. Människor har ett eget ansvar.

  • Ociviliserade individer kan inte bete sig civiliserat,
   det är helt emot deras logik. Nej att stjäla vad andra
   gnetar ihop, att skita ner där andra håller rent, det stämmer
   mera överens med deras sätt att finnas, därför kommer
   dom alltid att förföljas av dåligt rykte!

Kommentera