Predikant får fängelse – misshandlade dotter *Uppdaterad


En predikant i Borås döms till ett års fängelse av Borås Tingsrätt för misshandel av sin dotter.BT har tidigare berättat om hur misshandeln uppdagades då pappan sökte vård för dottern på Säs i januari. Flickan var allmänt dålig och febrig, men läkaren upptäckte att hon hade två frakturer på ena armen. På vristen och kroppen fanns också avlånga blånader som kunde komma från en livrem. Pappan hävdade då att flickan skadat sig under en lek men personal fattade misstankar om brott

Uppdaterat genom kommentarer  2014-01-02 kl 17:17 och 2014-01-03 kl 15:55

Predikanten anhölls och häktades kort därefter. Han har hela tiden förnekat brott.

Två läkare på Säs och en rättsläkare har vittnat under rättegången. Deras yttranden ger flickans vittnesmål om misshandel ett mycket starkt stöd, menar rätten i sin dom.

I de första förhören ville inte flickan säga något om misshandeln. Men sedan berättade hon att pappan slagit henne med livrem. Han hade också lyft upp och släppt henne så att hon föll handlöst mot golvet och bröt armen.

Rätten menar att brottet ska bedömas som grovt eftersom pappan visat särskild hänsynslöshet och råhet i sitt våld.

Mannen döms utöver fängelsestraffet också till att betala ut 65 000 kronor i skadestånd till sin dotter.

Hovrätten i Västra Sverige dömde i maj pappan till fängelse i tre månader för ett annat brott. Då fälldes han för misshandel, olaga frihetsberövande och medhjälp till ofredande av en kvinnlig bekant. Det straffet ska mannen nu också avtjäna.Abiodun-Oluayo-boras

Misshandeln hade, enligt åklagaren, ingen koppling till mannens religiösa verksamhet.

BT

Ju mer religiösa folk är desto värre är de visst mot andra. Kan vi få ut tingsdomen på detta så kanske vi får reda på vad det är för rackare, som spöar småflickor  i Borås.

Uppdaterat 2014-01-03 kl 15:55

Rackaren är en predikant från landet Nigeria och som tidigare i maj av Hovrätten i Västra Sverige dömts till fängelse i tre månader för misshandel, olaga frihetsberövande och medhjälp  till ofredande av kvinnlig bekant. Det ska han nu också avtjäna i samband med misshandelsdomen mot sin dotter som gav ett års fängelse. Den tilltalade är Abiodun-Ola Oluayo, Göteborg. Brottet är grov misshandel, påföljd fängelse ett år, lagrum 3 kap 6 paragrafen första stycket i brottsbalken. Mål  B154-13 Borås Tingsrätt

Sedan ingår även andeutdrivning i denne predikants utbildning. Detta har man dock censurerat även på Google till viss del, men det finns dokumenterat både hos Exponerat och bland kämparna på Flashback. På Flashback hittar ni det på den här adressen https://www.flashback.org/t1778676

På Exponerat hittar ni det på http://www.exponerat.info/hovratten-andrar-domen-i-exorcismrattegang-i-boras


11 responses to “Predikant får fängelse – misshandlade dotter *Uppdaterad

 • Gubben

  Hade det varit en svensk predikant så hade väl Ollie struntat i historien.

  Gilla

  • Mr Q

   Fanns inga Woodoo-präster eller predikanter i Sverige innan importexplosionen skedde ! Tillber även du H ö n s och deras blod,”Gubben”

   Gilla

  • Peter Skoglund

   Du är pinsam i din kommentar ” Gubben ”. Du inser nog det själv. Visst ?

   Som trogen ateist tillönskar jag dig en trevlig trettonhelg.

   Gilla

  • Olli Rein

   Nej då Gubben, då hade det varit i det närmaste en världssensation, då andeutdrivande verksamhet inte har praktiserats i Sverige sedan häxprocesserna under 1600-talet. Att då missa något sådant, skulle jag aldrig ha gjort. Men du kanske är praktiserande, legitimerad andeutdrivare i landet Absurdistan. I så fall skriver jag gärna om dig också.

   Gilla

   • Kenneth

    Nu har du nog inte helt rätt Olli. Andeutdrivning är ju det vår PK media och våra styrande politiker försöker sig på dagligen. Alla svenskvänliga andar skall drivas ut med alla medel

    Gilla

  • Olli Rein

   När det gäller andeutdrivning är jag säker på att nyhetsvärdet är större för en svensk predikant, än om det gäller en hitflyttad neger från Kongo. I Sverige har det ju i princip inte funnits i ca 400 år, medan det fortsätter att vara en del av kulturen i vissa länder i Afrika och Karibiska öarna och troligtvis även Sydamerikanska djungeltrakter.
   Det skulle alltså vara mer nyhetsvärde i att en svensk pastor tar till sådana metoder, än någon predikant från något Afrikanskt land. Den nyheten vill jag gärna vara först ut med.

   Gilla

 • Olli Rein

  Hej Nina och tack för dina fakta till den här olustiga affären. Får jag fråga vilken ställning du har till flickan och flickans mor, och hur man från myndigheterna tänker sig tiden efter faderns frisläppande. Du svarar på det du vill och kan, då jag inte är någon myndighetsperson, och inte heller vet om du är känd av pastorn eller hans medarbetare, vilket skulle kunna få otrevliga konsekvenser för dig och de två du vill skydda och även jag. Jag kan ju troligtvis få ut domen mot pastorn, om inte detta fall är under sekretess. Som jag ser det bör mannen utvisas på livstid för det han har gjort. Det finns här en hög procentsiffra på att när mannen släpps ut så söker han upp modern och barnet för att avsluta vad han börjat med. För mig så förefaller ju mannen vara psykiskt sjuk på något sätt, och då måste ju barnet och modern få ett skyddat boende av högsta prioritet.

  Gilla

  • Olli Rein

   @Kenneth, det där var inte tillräckligt konkret för att jag ska förstå vad du menar. Jag är en praktiskt lagd person, inte teoretisk. Så vill du få mig att förstå, så får du konkretisera dina tankar för mig.

   Gilla

 • Nina

  Håller med dig . Jag känner flickan o hennes mamma väldigt bra. Kan säga att flickan bor hos sin mamma. Hon mår efter omsändigheterna bra . Men hon har haft det väldigt tufft o kämpigt. Är så glad att hon är hos sin mamma.

  Gilla

  • Olli Rein

   @ Nina
   Vi får väl hoppas att de får vara ifred där de nu är. Hur gammal är flickan nu och hur gammal var hon när misshandeln pågick. Är mannen psykiskt sjuk, eller är han en invandrad religiös som tagit sina seder med sig dit där han själv är oantastbar.

   Gilla

   • Nina

    Flickan var 9 när det hände och nu är hon 10. Hennes pappa är från Nigeria och han är även dömd för ett annat brott. Han var inblandat i den omtalande andeutdrivning på en flicka i Borås . Så nått fel måste det vara eftersom han gör så. Flickan o hennes mamma kommer nu detta år få ett lugnt o skönt för han åker in snart o mamman har nu ensamvårdnad om henne.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: